Offecct Bike stoel
Offecct Bike stoel
Offecct Bike stoel
Offecct Bike stoel
Offecct Bike stoel
Offecct Bike stoel

Heeft u vragen over dit product? Neem dan contact met ons op!

Offecct Bike stoel

Elegante stoel, geïnspireerd door fietsen en de sport wereld

De Offecct Bike stoel is, wat u aan de naam kunt zien, geïnspireerd door fietsen en de sport wereld. De stoel is gebouwd met een sterke stalen metalen buizen frame, voorzien van een leren zitting. De zitting is beschikbaar in het zwart of cognac en de poten zijn in het chroom. De stoel kan eenvoudig verplaatst worden wanneer dit nodig is.

De Bike is ontworpen door Monica Förster. Voor haar betekent de inspiratie van de sport wereld geweldige aandacht voor detail. Ze noemt de stoel uitstekend vervaardigd, met een extraatje in elk detail, maar met iets met een koele ruwe rand. Ze hebben geïnvesteerd in een goede deal van moeite om een stoel te creëren die er goed uitziet vanuit elke hoek, zelfs van de achterkant di er volgens de ontwerpster ongewoon uitziet.

De stoel is vooral ontwikkeld voor de projectmarkt, hij heeft sterke overgangskwaliteiten. Het leer geeft de stoel een leuke glanzende afwerking en zal mooi verouderen. De natuurlijke materialen maken de stoel interessant en is ook geschikt voor de huiselijke omgeving. Hoe vaker je de stoel gebruikt, hoe mooier hij wordt.