Offecct Bouquet bijzettafel
Offecct Bouquet bijzettafel
Offecct Bouquet bijzettafel
Offecct Bouquet bijzettafel

Heeft u vragen over dit product? Neem dan contact met ons op!

Offecct Bouquet

Stabiele bijzettafel met een uniek design

De nieuwe Offecct Bouquet bijzettafel is gebaseerd op het simpele positieve idee van vrolijke decoratieve sfeer aan de ruimte toe te voegen. Ook is het de bedoeling dat Bouquet mensen in een goede stemming brengt, terwijl het tegelijkertijd een aanvulling geeft aan de ruimte.

De tafel is geïnspireerd door de natuur. De heldere rode bloemen zijn gespiegeld in het glanzende voetstuk van de tafel als een vijver in de bossen. Het voetstuk zorgt ook voor de functie om de tafel een goede stabiliteit te geven in drukke publieke omgevingen.

Ontwerper Claesson Koivisto Rune

De Offecct Bouquet is ontworpen door Claesson Koivisto Rune. Volgens hun zien kunstliefhebbers misschien dat er inspiratie van een extra bron is opgedaan, namelijk Andy Warhol’s bloemen. Dit zou te zien moeten zijn in de hoek van de stelen. De eerste ambitie van dit object is het opvrolijken van mensen, een beetje zoals van het werk die de ontwerpers waarderen: de Zweedse designer Stig Lindberg. Het is decoratief, maar daarna ziet u dat dat de tafel werkelijk een duidelijke functie heeft. Zo kunt u bijvoorbeeld uw laptop of koffie erop plaatsen, als u deze naast de bank in een hotel lobby plaatst. De ontwerpers vinden het design eerder Scandinavisch en een minimaal object.