offecct cornflake tafelcollectie
offecct cornflake tafelcollectie
offecct cornflake tafelcollectie
offecct cornflake tafelcollectie
offecct cornflake tafelcollectie
offecct cornflake tafelcollectie
offecct cornflake tafelcollectie

Heeft u vragen over dit product? Neem dan contact met ons op!

Offecct Cornflake

Offecct Cornflake meubelcollectie

De Offecct Cornflake is ontworpen door Claesson Kovisto Rune en bevat een stoel, een leunstoel en een barkruk. Daarnaast is er ook een serie vergadertafels en bijzettafels beschikbaar. Cornflake is een groot succes door zijn uitstekende maar eenvoudige design. Verder omvat de serie vergadertafels voor de grotere gebieden, maar ook statafels voor privégesprekken of een lagere tafel voor de kleinere vergaderingen. In de cornflake-serie vindt u voor elk wat wils.

Cornflake tafelcollectie

Binnen de collectie zijn er vier verschillende modellen mogelijk. Het eerste model is een standaard ronde tafel met standaard zithoogte en een diameter van ongeveer 75cm. Naast de ronde versie is er ook een vierkante versie met afgeronde hoeken beschikbaar. Ook vindt u een ronde vergadertafel met een diameter van 120cm in de collectie. Bent u opzoek naar een groter design? Dan is ook dit geen probleem. Door middel van twee standaarden en een verlengstuk, kunt u iedere gewenste afmeting creëren.

Naast de tafel is er ook een kantinestoel beschikbaar. Deze stoel kan in diverse configuraties geleverd worden. U heeft onder andere de keuze uit een vierpoot onderstel of slede onderstel. De rugleuning en zitting zijn standaard gemaakt van triplex, maar kunnen ook gelakt worden of naar keuze met een volledige standaard stoffering. Opties zoals stoffering in kunstleder of echt leder zijn ook mogelijk.

Ook aan een zitplek voor sta tafels is gedacht. De Cornflake barkrukken kunnen in twee afmetingen geleverd worden. De ene heeft een standaard hoogte van 79cm en het lagere model een hoogte van 63cm. Het onderstel wordt standaard in een chrome uitvoering geleverd en de zitting kan in diverse kleuren en stofferingen geleverd worden.