Offecct Hanger kapstok
Offecct Hanger kapstok
Offecct Hanger kapstok
Offecct Hanger kapstok
Offecct Hanger kapstok

Heeft u vragen over dit product? Neem dan contact met ons op!

Offecct Hanger

Kapstok voor diverse omgevingen

Het concept voor de Offecct Hanger is het creëren van een nieuw soort meubilair voor mensen die kledingstukken en accessoires liever in het zicht in een open ruimte willen hangen, dan bijvoorbeeld in een gesloten kast of garderobe. Het is een teken van respect voor de kleding, maar ook aangedreven door hygiënische redenen. De kledingstukken worden zo bijvoorbeeld beter gelucht dan deze in een gesloten ruimte te hangen. Dit maakt de kapstok ook zeer geschikt voor een hotelkamer.

De ontwerpers en design manager van Offecct

De ontwerpers van deze elegante kapstok zijn Neri & Hu. De gedachte achter dit ontwerp was om een product te representeren die verwaarloosd en genegeerd is in huiselijke omgeving en op kantoren. De Hanger schreeuwt niet om aandacht maar is wel sierlijk en met zijn elegante ontwerp niet alleen geschikt voor kantoor, maar ook zeer passend voor de huiselijke omgeving.

Anders Englund, de design manager van Offecct noemt de kapstok een exclusief object die bijna een beeldhouwwerk in een ruimte is. Hanger voegt een waarde toe maar is volgens hem ook een aanvulling in een voor een werkplek, hotelkamer of in de huiselijke omgeving.

De kapstok is gemaakt van gerecycled steen of beton, met een omlijsting van metaal.