Offecct Phoenix stoel
Offecct Phoenix stoel
Offecct Phoenix stoel
Offecct Phoenix stoel
Offecct Phoenix stoel
Offecct Phoenix stoel
Offecct Phoenix stoel

Heeft u vragen over dit product? Neem dan contact met ons op!

Offecct Phoenix

Elegante stoel die geïnspireerd is door een kinderschommel

De nieuwe Offecct Phoenix stoel is ontworpen door Luca Nichetto en representeert de filosofie van de ziel van Offecct. Elk detail van deze stoel is voorzichtig bedacht, doordacht, doelbewust ontworpen en voor een lange duurzame en flexibele levensduur vervaardigd. De vooruitgang van deze ontwikkeling is een stoel met een origineel, elegant en eigentijds ontwerp.

De uitstraling van de Phoenix is afgestamd van een gerecycled aluminium frame met een Y-vormige handelsmerk basis. De gestoffeerde gedeeltes kunnen eenvoudig verwijderd en verplaatst worden waar gewenst is. Maar zo kan de stoel ook gemakkelijk een nieuwe kleur of materiaal op de stoel krijgen wanneer de klant of gebruiker dit wenst voor nieuwe functies en een nieuwe stijl.

Het resultaat is een gloednieuwe stoel waarvan de gebruikte gedeeltes gerecycled zijn. De eeuwigdurende levensduur is de inspiratie van de naam Phoenix. De stoel is verkrijgbaar met diverse onderstellen.

Ontwerper Luca Nichetto

De Offecct Phoenix is ontworpen door Luca Nichetto. Hij vindt het een fijn manifest product voor de ambitieuze Lifecircle ideeën die hij deelt met Offecct. Hij vindt het vooral leuk dat het idee is gebaseerd op de extreem sterke en flexibele structuur en dat de structuur ook de vorm is, bijna als een totempaal. Het originele idee komt van de Y-vorm in een touw of keten van een kinderschommel. Zonder de poten zou de stoel als een schommel zijn.