offecct smallroom
offecct smallroom
offecct smallroom
offecct smallroom
offecct smallroom
offecct smallroom

Heeft u vragen over dit product? Neem dan contact met ons op!

Offecct Smallroom Plus

Offecct Smallroom Plus akoestische fauteuil

De Offecct Smallroom is bank met krachtige lijnen en een stevig ontwerp. Hierdoor kan de bank samen in verschillende modules worden geplaatst of als enkel element worden geplaatst. Dit systeem wordt gekenmerkt door de ‘box’ op de zijde die kan worden gebruikt voor het plaatsen van planten of voor een schrijftafel of te gebruiken als werkoppervlak.

De achterkant van de bank van de bank kan worden vergelen met een hoge muur die bescherming biedt tegen geluid en andere mensen. Het design heeft hierdoor een akoestische werking. Deze collectie wordt aangeboden met diverse back en side hoogtes. In hedendaagse kantoren wordt vaak gebruik gemaakt van actieve werkplekken en vele open ruimtes. Hierdoor kan men last hebben van het gegeven dat er geen eigen werkplek is om je even terug te trekken. De Smallroom biedt hiervoor de juiste oplossing.

Smallroom Plus is beschikbaar in de volgende afmetingen:

• H 1340, S 440, B 1005, A 610, D 720, Links of rechts
• H 1340, S 440, B 1505, A 610, D 720, Links of rechts
• H 1340, S 440, B 2005, A 610, D 720, Links of rechts

Smallroom Select

De flexibele sofaserie Smallroom Plus kan vanaf heden worden uitgebreid met de Select producten. De select bestaat uit een volledige collectie sofa’s met een hoge rug of lage rug, die op verschillende manieren kan worden geïntegreerd.