Offecct soundwave akoestisch paneel Project Meubilair
Offecct soundwave akoestisch paneel Project Meubilair
SOUNDWAVE VILLAGE Acoustic Paneel Projectmeubilair
Offect SOUNDWAVE WICKER Acoustic Paneel Wingårdh Wikerstål Projectmeubilair
SOUNDWAVE SWELL Acoustic Paneels Teppo Asikainen projectmeubilair
SOUNDWAVE SKY Acoustic Paneel sky akoestiek
Offecct soundwave akoestisch paneel Project Meubilair
Sfeerbeeld Offecct Soundwave Sky Akoestiek Paneel Projectmeubilair

Bekijk hier de collectie Soundwave

Heeft u vragen over dit product? Neem dan contact met ons op!

Offecct Soundwave akoestische panelen

Offecct Soundwave Scrunch

De Scrunch is ontworpen aan de hand van een gekreukeld papiertje. Scrunch is een lichtgewicht geluidsdemper in het hogere frequentiegebied ( 500 Hz en hoger) . Designer Teppo Asikainen. Recyclebare gegoten polyestervezel in antraciet, grijs en gebroken wit en groen(Europost).

Offecct Soundwave Sky

Soundwave® Sky is ontworpen door Marre Moerel die de inspiratie voor het geluidsabsorberende paneel haalde uit het silhouet van steden, in het bijzonder dat van New York, maar het patroon kan ook gezien worden als een abstractie van de natuur. De panelen hebben een regelmatige rechthoekige vorm. Recyclebare gegoten polyestervezel in antraciet, grijs en gebroken wit

Offecct Soundwave Stripes

Stripes is een akoestisch wandpaneel ontworpen door Richard Hutten. Het design wordt gekenmerkt door de strepen die kunnen worden gecombineerd op diverse manieren. Dit betekent dat er in iedere ruimte keer op keer een nieuw design kan worden geplaatst. Recyclebare gegoten polyestervezel in antraciet, grijs en gebroken wit .

Offecct Soundwave Swell

De Swell is een van de eerste akoestische panelen gemaakt door Offecct. De kernwaarde van dit design ligt in de functionaliteit en er zijn dan ook geen concessies gedaan. Het design heeft een zeer sterke persoonlijkheid en fungeert dan ook als een soort van 3D behang. Recyclebare gegoten polyestervezel in antraciet, grijs, gebroken wit en rood.

Offecct Soundwave Swell Difuser

Swell Diffuser is ontworpen door Teppo Asikainen . Het paneel biedt geluid diffusie in plaats van absorptie. Goed geplaatst , zal de diffuser panelen spraakverstaanbaarheid verbeteren en zelfs de persoonlijke levenssfeer in open ruimtes verbeteren. Op deze manier hoeft de gebruiker zijn stem niet te verheffen om verstaanbaar te kunnen zijn.

 

Offecct Soundwave Village

De Village is een akoestisch paneel ontworpen door Claesson Koivisto Rune. Soundwave® Village is een succesvolle koppeling van architectuur en design . Het heeft een ingewikkelde geometrie , waarbij de geluidsabsorberende eigenschappen patroon heeft vastgesteld. Het patroon van het paneel kan worden omschreven als een uitzicht op de daken van kleine gebouwen. Alle panelen absorberen zachte geluiden in de hogere frequenties ( 500 Hz en hoger). Recyclebare gegoten polyestervezel in antraciet, grijs en gebroken wit.

Offecct Soundwave Wicker

De architecten Gert Wingårdh en Erik Wikerstål hebben het akoestische paneel zijn perfecte expressie gegeven. De naam geeft al aan dat dit akoestisch paneel een geweven oppervlak heeft. De combinatie van een vleugje traditionele ambacht met een vleugje industrieel maakt het een bijzonder opvallend product. Recyclebare gegoten polyestervezel in antraciet, grijs en
gebroken wit (500 Hz en hoger). Recyclebare gegoten polyestervezel in antraciet, grijs en gebroken wit.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op of bekijk de brochure van de Soundwave collectie hiernaast.