Offect soundwave
Offect soundwave
Offect soundwave
Offect soundwave
Offect soundwave
Offect soundwave
SOUNDWAVE Ceramic Projectmeubilair Akoestisch Paneel
SOUNDWAVE ENNIS Frank Lloyd Wright Akoestisch Paneel Projectmeubilair

Bekijk hier de collectie Soundwave

Heeft u vragen over dit product? Neem dan contact met ons op!

 

Offecct Soundwave akoestisch paneel

Offecct Soundwave Bella

Bella is een akoestisch paneel ontworpen door het Deense architectenbureau 3XN . Het panel werd ontworpen voor het Bella Sky Hotel in Kopenhagen en past goed bij architecturaal project 3XN in zijn geheel. Bella is ontworpen voor gebruik als lichtgewicht geluidsdemper in het hogere frequentiegebied ( 500 Hz en hoger)

Offecct Soundwave Botanic

De Offecct Botanic is een akoestisch paneel ontworpen door maro Ruiz en geïnspireerd op een regenwoud. De panelen zijn beschikbaar in diverse kleuren. Botanic is ontworpen voor gebruik als lichtgewicht geluidsdemper in het hogere frequentiegebied ( 500 Hz en hoger) .

Offect Soundwave Ceramic

In het nieuwe akoestische paneel Soundwave® Ceramic ,geïnspireerd op tegels, van Thomas Sandell komen architectuur en design samen. Met zijn uitzonderlijke kennis van de details die nodig zijn om een kwalitatief interieur te creëren, heeft Sandell een akoestisch paneel ontworpen dat meer architectuur dan design is en dat zowel een lust voor het oog en het oor.

 

Offecct Soundwave Ennis

Het design is geïnspireerd op de betonnen panelen van het Ennis House van architect Frank Lloyd Wright. Tevens de architect van het Guggenheim New York. Door meerdere panelen naast elkaar te plaatsen kan er een gehele wand mee bekleed worden.

Offecct Soundwave Flo

Dit akoestische paneel is ontworpen door Karin Rashid. Rashd heeft voor dit ontwerp inspiratie opgedaan door geluidsgolven en digitale gegevens. Hij gelooft dat de huidige gebruiker leeft in een digitale wereld. Flo is ontworpen voor gebruik als lichtgewicht geluidsabsorbers in het hogere frequentiegebied ( 500 Hz en hoger) .

Offecct Soundwave Geo

De Geo is ontworpen door meubelontwerpster Ineke Hans. Hans beschouwt de Geo als een driedimensionale wanddecoratie. Het verschil zit hem in het geluiddempende doel.

Offecct Soundwave Luna

De Luna is ontworpen door Teppo Asikainen. Luna is een van de eerste akoestische panelen in de succesvolle soundwave serie. Het design wordt gekenmerkt door de stijlvolle gaten.

Offecct Soundwave Pix

Het geluidsabsorberende panel Pix is ontworpen door de Franse ontwerper Jean – Marie Massaud . Pix biedt architecten de mogelijkheid om unieke kamers te creëren door het aanbieden van de mogelijkheid om kleuren en vormen die kunnen worden gecombineerd op diverse manieren.