Officity X2 bureaus
Officity X2 bench2
Officity X2 bench
Officity X2 bureaus3
Officity X2 directiebureau
Officity X2 bureau
Officity X2 bureaus2

Heeft u vragen over dit product? Neem dan contact met ons op!

Officity X2 bureaus 

Officity X2 bureaus

Een nieuwe poot en een nieuw design standaard. Officity zet een nieuwe evolutie en vindt nieuwe manieren. Met de X2 van Officity is alles mogelijk. Van enkele bureaus, composities, compacte en symmetrische tafels tot meerdere banken. Met deze bureaus stelt u zelf uw ruimte samen door te kiezen tussen enkele of banken in een witte of zilveren afwerking. De 25mm dikke melamine tafelbladen zijn beschikbaar in 8 verschillende afwerkingen met een tweekleurige rand. De melamine tafelbladen van 30mm dik zijn beschikbaar in 7 verschillende afwerkingen.

Alle systemen kunnen worden gekoppeld aan een scheidingswand of bureauscherm. De schermen zijn beschikbaar in 3 verschillende breedtes en 7 verschillende hoogtes. De schermen maken het u mogelijk tijdelijk afgeschermd en privé te kunnen werken.

Naast bureaus en schermen heeft X2 ook een uitgebreide collectie aan opslagmogelijkheden. Binnen de collectie vindt u onder anderen ladeblokken met meerdere laden, willen of een afsluitbare pennenladen. Ook is het mogelijk een extra zitkussen op het ladenblok te plaatsen.

Officity X2 bureaus benches

Officity X2 heeft meer dan alleen enkele bureaus in haar collectie. Het is mogelijk om met deze collectie een hele bench te creëren voor 2,4 of 6 personen.