Officity X7 directiebureau7
Officity X7 directiebureau4
Officity X7 directiebureau3
Officity X7 directiebureau2
Officity X7 directiebureau6
Officity X7 directiebureau
Officity X7 directiebureau5

Heeft u vragen over dit product? Neem dan contact met ons op!

Officity X7 directiemeubilair 

Officity X7 directiemeubilair

Officity X7 is een kantooroplossing met een buitengewone visuele impact. Een nieuw concept binnen het directiemeubilair met open of gesloten benen in een witte of chromen uitvoering. Daarbij zijn er uitbreidingen, zoals perfect kabelmanagement en een voetstuk. U heeft de mogelijkheid te kiezen tussen twee uitvoeringen van melamine 18mm dikke tops en een afwerking van 10mm dik glas.

De zuiverheid van glas en de elegante lijnen die moeiteloos overlopen in een nieuw element. Dit is kenmerkend voor deze lijn en veranderd uw directiekantoor of vergaderruimte in een persoonlijke omgeving vol licht en ruimte. Verder staat dit bureau voor esthetiek, functionaliteit en technologie die voldoen aan de behoeften van de manager die opzoek is naar een praktische oplossing voor zijn levensstijl en manier van werken.

Meer dan directiemeubilair

De serie bestaat uit een aantal werkstations, kantoorkasten, ladeblokken, boekenkasten, dressoirs en vergadertafels. X7 heeft diverse vergadertafels in haar collectie, bestaande uit een modulair systeem met diverse opties, zoals melamine, houtfineer, metaal of glazen tafelbladen.