Okamura Contessa Seconda 2 Officechair Bureaustoel Gepolijst2 Pmshop Projectmeubilair2
Okamura Contessa Seconda 2 Officechair Bureaustoel Gepolijst Pmshop Projectmeubilair
Okamura Contessa 2 Pm1
Okamura Contessa 2 Projectmeubilair
Okamura Contessa Seconda 2 Stof Achterkant Officechair Bureaustoel Zwart Pmshop Projectmeubilair
Okamura contessa 12 kleuren mesh
Contessa2 Okamura Gepolijst Sfeer

Heeft u vragen over dit product? Neem dan contact met ons op!

Okamura Contessa bureaustoel 

Okamura Contessa is een elegante bureaustoel

De Contessa Seconda is de vernieuwde versie van de sinds 2002 ontworpen Contessa. Deze stoel is ontworpen om verfijnd en elegant te zijn. Een perfecte stoel voor op het kantoor of het thuiskantoor. Deze stijlvolle ergonomische bureaustoel is gemaakt voor elk lichaamstype en is buitengewoon comfortabel dankzij de grote flexibiliteit die de beweging van het lichaam volgt zonder in te leveren op ondersteuning.

De Okamura Contessa Seconda heeft al de Red Dot Award 2017, Good Design Award 2017 en de German Design Award Special Mention 2018 gewonnen. Dit komt door het herontwerp van de rugleuning voor een slanker en flexibel uiterlijk dat de contouren volgt van het lichaam.

Eigenschappen

De hoogte van de stoel en de rugleuningkanteling is gemakkelijk te bedienen met enkel alleen uw vingertoppen. Deze knop is geïntegreerd onder de armleuning. De verstelbare armleuningen kunnen in vier dimensies worden versteld: hoogte, diepte, breedte en hoek. Bovendien beschikt de Contessa over een optionele lendensteun die extra ondersteuning geeft aan de onderrug.

Naast de zwarte versie, is de Contessa ook in een gepolijst wit en zwart frame verkrijgbaar met een mesh rug en zitting.

Design

De Okamura Contessa is ontworpen door Giugiaro Design

Neem contact met ons op voor meer informatie. Wij helpen u graag verder!

PMshop-banner-bestellen