Okamura Cynara Bureaustoel Kantoomeubilair Projectmeubilair Wit
Okamura Cynara Bureaustoel Kantoomeubilair Projectmeubilair Blauw
Okamura Cynara Bureaustoel Kantoomeubilair Projectmeubilair Rood
Okamura Cynara Bureaustoel Kantoomeubilair Projectmeubilair Zwart
Okamura Cynara Bureaustoel Kantoomeubilair Projectmeubilair Wit
Okamura Cynara Bureaustoel Kantoomeubilair Projectmeubilair Groen

Heeft u vragen over dit product? Neem dan contact met ons op!

Okamura Cynara bureaustoel 

Gewichtloze schoonheid

Ervaar de onmogelijke lichtheid en moeiteloze ondersteuning van Cynara. Een bureaustoel die intuïtieve, responsieve functionaliteit integreert met een strakke, verfijne esthetiek om elke werkomgeving te voltooien.

Cynara werd in vorm en functie geïnspireerd door de yumi, een Japanse boog, die kracht ontleent aan zijn boogvorm.
Evenzo put de stoel uit de kracht en flexibiliteit van het licht gebogen frame, een responsieve structuur die buigt en zich aanpast, de zitting wiegt, beweging ondersteunt en comfort biedt.

De ergonomische bureaustoel is verkrijgbaar in 6 mesh kleuren, heeft een verstelbare zithoogte en een slimme enkelkanteling achterover. De stoel is verkrijgbaar zonder of met armleuningen.

Designer

Cynara is het resultaat van een driejarige samenwerking tussen het Okamura-team, Andreas Krob van het Zwitserse ontwerpbureau b4K en Joachim Brüske. Als product- en industrieel ontwerper staat Krob bekend om zijn aandacht voor detail, vakmanschap en een holistische benadering van design. Brüske’s nauwgezette engineering heeft ervoor gezorgd dat de functionaliteit van deze bureaustoel eenvoudiger en effectiever is dan ooit. Met hun gecombineerde zitexpertise hebben het paar een stoel gecreëerd die superieure lichtheid biedt.