Okamura Choral Bureaustoel Zwart2 Kantoor Projectmeubilair
Okamura Choral Bureaustoel Blauw Hoofdsteun Projectmeubilair
Okamura Choral Bureaustoel Rood2 Projectmeubilair
Okamura Choral Bureaustoel Executive Groen Projectmeubilair
Okamura Choral Bureaustoel Rood Projectmeubilair
Okamura Choral Bureaustoel Kantoor Thuiswerkplek Projectmeubilair
Okamura Choral Bureaustoel Kantoor Werkplek Projectmeubilair

Heeft u vragen over dit product? Neem dan contact met ons op!

Okamura Choral bureaustoel 

Gewichtloze schoonheid

Choral symboliseert het concept van een “perfect afgestemde stoel”. Afgestemd op uw lichaam en esthetisch afgestemd op het kantoor. De Choral heeft een tijdloos ontwerp en dynamische schoonheid die is geharmoniseerd om een groot aantal kantooromgevingen aan te vullen. Een bureaustoel die intuïtieve, responsieve functionaliteit integreert met een strakke, verfijnde esthetiek om elke werkomgeving op kantoor en thuis te voltooien.

De stoel is verstelbaar in hoogte en diepte, Ankle-Tilt ligmechanisme, Quick Slide-mechanisme, Multi-Denity zitkussen, met of zonder armleuningen en optie om een hoofdsteun, lendensteun of hanger toe te voegen. Verkrijgbaar in verschillende kleuren, in een mesh zitting of een gestoffeerde zitting. Frame verkrijgbaar in de kleur zwart of wit met een gepolijst of gepoedercoat aluminium onderstel. Ook is de bureaustoel verkrijgbaar met een middelhoge rug, hoge rug of een extra hoge rug. Kortom, de Finora-stoel is veelzijdig en past in allerlei soorten kantoor- en thuiswerkomgevingen!

De Choral heeft in 2014 de Reddot Award in de wacht gesleept.

Choral Executive bureaustoel

Naast de standaard Choral versie, is het ook mogelijk om de Choral Executive met hoofdsteun te bestellen. De volledig verstelbare hoofdsteun heeft een draai- en hoogteverstelling zodat u zelf de instellingen kunt aanpassen. Deze extra optie zorgt voor een luxe uitstraling. Perfect voor in de directiekamer.

Afmetingen

Hoge rug HxBxD: 98,5-109,5 x 50 x 58 cm
Middelhoge rug HxBxD: 91,5-102,5 x 50 x 58 cm
Hoge rug met hoofdsteun HXBXD: 118-139 x 50 x 58 cm

Zithoogte: 43-54 cm
Armhoogte: 62-83 cm

Designer

De Choral is ontworpen in 2019. De bureaustoel is het resultaat van een samenwerking tussen Alexander Hurford en Okamura.