palmberg bric
palmberg bric
palmberg bric
palmberg bric
palmberg bric
palmberg bric
palmberg bric

Heeft u vragen over dit product? Neem dan contact met ons op!

Palmberg BRIC

BRIC – het nieuwe organisatiesysteem

Het klassieke opbergen de bekende opbergsystemen voor ladekasten zijn voornamelijk daarop gericht, om papier in verschillende formaten op te bergen. Het gebruik van hedendaagse kantoormeubelen heeft zich door de vele invloeden fors verandert. Werden er in de vorige eeuw ordners, hangmapsystemen, stempels en perforators dagelijks gebruikt, nu ontwikkelen moderne ladenblokken zich steeds meer als individuele opberging met knowhow.

Daarom is het logisch, dat met dit systeem een nieuwe opberg standaard is ontstaan. Het systeem is variabel en creëert door zijn grote flexibiliteit de klassieke rasterindelingen voor DIN-formaten en bureau gerei.

Het systeem bestaat uit drie hoofdcomponenten. Het betreft een kunststof ABS deel, diverse stalen inzetdelen en passende viltinleg in de bodem van de lades. De kunststof elementen met nuttige uitsparingen voor klein materiaal zijn de basis voor alle laden indelingen. De segmenteringen ontstaan door de inzet van verschillende gepoedercoat stalen vakverdelers. Deze elementen zijn naar wens in de lade aan te brengen. Zo zijn er een stalen hoekelementen en boxen om verschillende vakken te creëren.

Het bijzondere aan dit systeem is overigens de vele speciale houders voor flessen, bekers en andere persoonlijke opbergmiddelen. Lades worden door BRIC elektrificeerbaar en zo van een sec opbergcapaciteit naar oplaadstation. Ook hoge lades geven door de hoge inzetboxen, die men bijvoorbeeld ter opberging van (akten)tassen of schoenen inzetten kan, een volledig nieuwe opbergmogelijkheid. Stal-kokers ter opberging van pennen, scharen en linialen, kunnen in de kunststof basis geplaatst worden en dragen bij aan de functionaliteit van het systeem.

Ter completering van het BRIC programma, zijn er ook sets die als een Tray dienst doen. Deze tablets, uitgerust met dagelijkse spullen, worden ‘s ochtends uit het persoonlijke ladenblok genomen. ‘s Avonds is in één handeling de clean desk policy uitgevoerd. Lade openen, BRICTray erin en afsluiten. Klaar voor de volgende werkdag!