caldo
Palmberg caldo werkplek
caldo
Palmberg Caldo zit-sta bureau
caldo
Palmberg Caldo zit-sta bureau
caldo

Heeft u vragen over dit product? Neem dan contact met ons op!

Palmberg Caldo 

Met de Palmberg Caldo werkplekken heeft u altijd een oplossing voor elk probleem. Of het nu gaat om een individuele werkplek of om een heel kantoor, met deze werkplekken creëert u een aangepaste en levendige werkomgeving voor mensen die gezamenlijk streven naar succes.

Caldo Zit-sta bureau

Het zit-sta bureau kan tussen de 680mm en 1250mm ingesteld worden. Met dit bureau wordt het zittend en staand werken afgewisseld. De afwisseling tussen deze vormen van werken is belangrijk omdat de werknemers hierdoor meer beweging krijgen wat leidt tot minder gezondheidsklachten.

werkplek in 4 varianten

Caldo heeft vier verschillende hoogte varianten. Naast de vaste hoogte van 720mm is er ook een variant met  teen werkhoogte van 650mm en 850mm op voorraad. De hoogte kan worden ingesteld door middel van een slinger of een inbussleutel. De laatste variant is de zit-sta bureau.

Caldo gasgeveerde tafel

De Caldo gasgeveerde tafel is een vergadertafel die u omhoog en omlaag kunt zetten door middel van een gasveer. Zo kunt u ook staand vergaderen.

 

Voor iedereen wat

Dit bureau maakt van vele ruimtes de ideale vergaderruimte en past zich daarbij aan de grootte van uw beschikbare ruimte aan. Vierkant, rond rechthoekig of trapeziumvormig, de verschillende tafelvormen maken een gebruiksvriendelijke aanpassing voor alle communicatie-gebieden mogelijk.