palmberg casus
palmberg casus
palmberg casus
palmberg casus
palmberg casus
palmberg casus
palmberg casus

Heeft u vragen over dit product? Neem dan contact met ons op!

Palmberg Casus 

Palmberg Casus receptiemeubilair

Het receptiemeubilair van een bedrijf speelt een bijzondere rol. Het is vaak het eerste meubilair wat bij binnenkomst gezien wordt. Daarom is het heel belangrijk, om voor de ontvangstruimte in een goede inrichting te investeren.

Er bestaat geen tweede mogelijkheid om een eerste indruk te maken. Het countermeubel is een eersteklas design model. Wanneer een bezoeker binnen komt ziet hij als eerste een helder ingedeeld front. De horizontale delen van het meubel scheiden daarbij het decor van het stuk waar gecommuniceerd kan worden. Casus is een modulair systeem van het merk Palmberg. De balies kunnen als recht elementen of door 90 graden-elementen in hoeksituaties worden neergezet. Deze balie maakt altijd een goede eerste indruk.

Modulair receptie concept

De gebruikerszijde van dit receptie meubilair voldoet aan alle eisen en functies van een moderne werkplek. Een grote keuze aan accessoires, een achter de organisatiewand onzichtbare bekabeling alsook verschillende opbouw mogelijkheden maken deze balie tot een toekomst gericht receptiesysteem voor hoge bezoekers verwachtingen.
De strakke vormgeving van uw bedrijf overtuigt al aan de receptie.