Palmberg Crew t Bureau Crew Zitsta Thuiswerkplek Kantoormeubilair Projectmeubilair(4)
Palmberg Crew t Bureau Crew Zitsta Thuiswerkplek Kantoormeubilair Projectmeubilair(7)
Palmberg Crew t Bureau Crew Zitsta Thuiswerkplek Kantoormeubilair Projectmeubilair(2)
Palmberg Crew t Bureau Crew Zitsta Thuiswerkplek Kantoormeubilair Projectmeubilair(1)
Palmberg Crewt Bureau Crew Zitsta Thuiswerkplek Kantoormeubilair Projectmeubilair
Palmberg Crew t Bureau Crew Zitsta Thuiswerkplek Kantoormeubilair Projectmeubilair(1)

Heeft u vragen over dit product? Neem dan contact met ons op!

Palmberg Crew T 

Helder en slim. Bijzonder mooi.

Aanpasbaar, rugvriendelijk en comfortabel in gebruik! Breng meer beweging in uw dagelijkse werkroutine en geniet van onze nieuwe zit/sta tafel CREW T met een mooi gevormd T-poot-frame. Een perfect bureau voor het thuiswerken!

Snel en stil verstelbaar

CREW T heeft met één druk op de knop een snel verstelbare werkhoogte van 650-1300 mm met 50 mm p/s. Met een maximum van een aangename 40dB is dit bureau een erg stil. Daarnaast is de CREW in veel kleurvarianten verkrijgbaar.  Een perfect zit-sta bureau voor op kantoor of thuis.

Praktisch en veilig

De slanke poten kunnen snel en eenvoudig worden ingeklapt om ze naar wens te vervoeren of op te slaan. Praktischer kan het niet. Veiliger ook niet. Want dankzij de productie in Duitsland, de standaard Easy-Stop sensor, de absolute stabiliteit en de topkwaliteit van de onderdelen, biedt CREW T ook het hoogste niveau van veiligheid voor de gebruiker. Bevestigd door het GS-certificaat.

Ontelbaar veel mogelijkheden

Alle zit-sta-tafels kunnen worden aangepast aan uw individuele wensen met handige accessoires en integreerbare technologie. Ontdek de mogelijkheden en laat u door ons adviseren.