Palmberg crew bureausysteem
Palmberg crew bureausysteem
Palmberg gasveer Crew Project meubilair
Palmberg crew bureausysteem
Palmberg crew bureausysteem
6693_Palmberg_Crew_72dpi

Palmberg Crew 

Met het Palmberg Crew bureausysteem kunt u gemakkelijk en snel wisselen tussen zittend en staand werken. Crew is de dynamische, veelzijdige oplossing voor uw kantoor. De vaste hoogte van het bureau is 720mm en in hoogte verstelbaar met de easy push van 650mm naar 850mm. In combinatie met houtmaterialen met laser bewerkte rand en nuttige, optionele aanvullingen op het gebied van aansluiting, kabelmanagement en ergonomie: Is dit bureau de oplossing voor u! Hij is beschikbaar als bench, slinger verstelbaar, elektrisch verstelbaar, singel en duo.

CREW zit-sta bureaus

Met dit bureausysteem kunt u gemakkelijk en snel wisselen tussen zittend en staand werken. De elektrische (zit-sta) bureaus kunnen tot wel 1250 mm in hoogte worden versteld. De zit-sta bureaus kunnen door middel van een gasveer of een elektromotor worden versteld. Crew heeft in de zit-sta collectie meerdere bureaus. Dit zijn de singel, de solitair en de H-Crew.

wangenbureaus

Tevens is de Crew ook beschikbaar met een wangenonderstel. Dit onderstel is een groot vierkant, waar niet doorheen gekeken kan worden. Op deze manier creëert u een rustige look en meer privacy voor eventuele werknemers.

bench

Optimaal gebruik maken van een ruimte heeft steeds meer prioriteit. Dit als onderdeel van een steeds veranderende kantooromgeving, waarin de omvang en samenstelling van een team constant verandert. De bench ondersteunt dit soort dergelijke teams zonder dat hun welbevinden buiten beschouwing wordt gelaten. In combinatie met de TERIO PLUS zijn zowel individuele als grote organisatorische elementen voor de dagelijkse werkzaamheden te integreren.

Gasveer zit-sta bureau

De Crew is ook beschikbaar als gasveer zit-sta bureau. U kunt deze tafel makkelijk omhoog en omlaag zetten door middel van een gasveer. Door een hendel naar boven in te drukken kunt u de tafel in de gewenste positie plaatsen.

Zinvolle systeemuitbreidingen

Veel zinvolle systeemuitbreidingen, zoals een perfect verticaal en horizontaal kabelmanagement, plaatmateriaal voorzien van laserkant en zinvolle, optionele uitbreidingen met betrekking tot netwerkaansluitingen, kabelmanagement en ergonomie maken Crew tot een complete oplossing voor uw kantoor-team.

Diverse elektrificatie mogelijkheden

Het bureausysteem biedt voor iedere wens een passende elektrificatie mogelijkheid. Op een montagerail laten zich stekkerdozen voor stroom, telefoon, internet en verlichting net zo integreren, als bevestigingspunten voor scheidingswanden. Alle kabels worden door middel van een doorgaande kabeldoorvoerborstel bijna onzichtbaar naar de kabelgoot gevoerd