Palmberg Cucina keukens
Palmberg Cucina keukens
Palmberg Cucina keukens
Palmberg Cucina keukens
Palberg Cucina keukens
Palmberg Cucina keukens
Palmberg Cucina Keuken Bedrijfskeuken Kantine Projectmeubilair
Palmberg Cucina Keuken Bedrijfskeuken Kantine Projectmeubilair 7

Heeft u vragen over dit product? Neem dan contact met ons op!

Palmberg Cucina keukens

Palmberg Cucina bedrijfs-keukens

De telefoon rinkelt, druk bezig, de ene bespreking na de andere en voor een denk- of lunchpause is geen tijd meer over? Daarbij is het zo eenvoudig om pauze te maken. CUCINA van PALMBERG – volledig naar uw smaak!

Een goede communicatie is het belangrijkste voor op uw kantoor. Naast de perfect ingerichte werkplek is het daarom ook belangrijk dat bij bijvoorbeeld luchpauzes er ontspannen kan worden. Palmberg Cucina keukens dragen bij aan de ontspanning op uw kantoor.

De kantoorkeuken Cucina is niet alleen functioneel, maar kan elke trend volgen door de de vele mogelijkheden die het systeem biedt. Het moderne design zorgt ervoor dat de keukens perfect passen in uw moderne kantoor.

Apparatuur Cucina

Veel kantoormedewerkers willen graag meer orde in open kantoorkeukens. Onze bovenkasten bieden voldoende ruimte voor kopjes, borden en kommen van het kantoorteam en zijn boven het werkblad geplaatst en gemakkelijk toegankelijk. Alle bovenkasten kunnen ook worden voorzien van geïntegreerde LED-verlichting. Met onze eenvoudige keukenaccessoires verdwijnt de chaos voorgoed en kunnen gasten ook in de pauzeruimte weer hartelijk worden ontvangen.

Een kantoor zonder goede koffie en de juiste accessoires voor de bereiding is als een zomer zonder ijs. CUCINA biedt voldoende ruimte voor keukenapparatuur zoals een koelkast, magnetron of volautomatisch koffiezetapparaat. De ingebouwde apparaten zien er niet alleen stijlvol uit, ze zijn ook de perfecte aanvulling voor een koffie-, cappuccino- of espressopauze.

Nieuwe hoekvariant

De nieuwe hoekvariant CUCINA in Superwit is helder en vriendelijk – ideaal voor een feel-good sfeer met een tijdloze uitstraling. Palmberg tip: kleuraccenten op de fronten, bijvoorbeeld in Bosbes, Chili of Curry, zijn een stijlvolle blikvanger en geven de keuken een trendy tintje.

Mogelijkheden

Naast het grote assortiment aan apparatuur, zijn er ook veel materiaal- en kleurmogelijkheden voor het blad en kasten.

Neem voor meer informatie contact met ons op of bekijk de brochure met alle informatie over de Palmberg Cucina keuken.