Palmberg Home Office Thuiskantoor Thuiswerken Thuiswerkplek Inrichten Opslagruimte Opbergenbox Projectmeubilair
Palmberg Home Office Thuiskantoor Thuiswerken Thuiswerkplek Inrichten Opslagrek Rekken Wandrek Opbergen Projectmeubilair
Palmberg Home Office Thuiskantoor Thuiswerken Thuiswerkplek Inrichten Opslagruimte Opbergen Projectmeubilair
Palmberg thuiswerkplek home office
Palmberg Home Office Thuiskantoor Thuiswerken Thuiswerkplek Inrichten Tips Thuiswerktips Projectmeubilair
Palmberg Home Office Thuiskantoor Thuiswerken Thuiswerkplek Inrichten Opslagruimte Opbergen Projectmeubilair
Palmberg Home Office Thuiskantoor Thuiswerken Thuiswerkplek Inrichten Opslagruimte Opbergenbox Projectmeubilair
Palmberg Home Office Thuiskantoor Thuiswerken Thuiswerkplek Inrichten Kantoor Projectmeubilair

Heeft u vragen over dit product? Neem dan contact met ons op!

HOME OFFICE van Palmberg

Het perfecte thuiskantoor creëren met handige tips

Momenteel werkt 39% meerdere keren per week vanuit huis. In de toekomst zullen veel werknemers vaker vanuit huis werken. Daarom is het belangrijk om een aangename werkplek te creëren. Palmberg heeft verschillende inrichtingsmogelijkheden die perfect geschikt zijn voor het werken in uw eigen woning: HOME OFFICE.

Palmberg zorgt dat u in 8 stappen een perfect thuiskantoor heeft!

1.Inrichting
Zorg ervoor dat er voldoende natuurlijk licht in de ruimte is. Licht zorgt voor meer energie, dus meer productiviteit. Zet het bureau haaks (90 graden) op het raam. Hierdoor is er geen schittering op het beeldscherm. Ook werkt het comfortabeler als er geen openingen of deuren achter u zijn.

2.Optimale tafel of bureau
Een tafel of bureau met de juiste hoogte is essentieel voor een thuiskantoor. Bureaus hebben een vaste hoogte van 72 cm. Afhankelijk van de lichaamslengte en de zithouding worden de in hoogte verstelbare bureaus geadviseerd die naar behoefte kunnen worden versteld.

3.Gezond en fit blijven
Langdurig zittend werken aan de pc belast de nek en-/ schouderspieren. Vermoeidheid speelt op en er is minder concentratie. Zit-/ statafels zorgen voor meer beweging. Zittend en staand werken kan afgewisseld worden met één druk op de knop. Daarnaast kan iedereen in huis gebruik maken van de in hoogte verstelbare tafels.

4.Opslagruimte
Opbergoplossingen zoals dressoirs en rekken zijn op dit moment erg populair, omdat ze voor meerdere doeleinden gebruikt kunnen worden. Zo zijn het ruimteverdelers en tegelijkertijd wordt het gebruikt voor opslag. Aan het einde van de dag kunnen documenten worden opgeborgen achter de deuren zodat de werkplek weer netjes achtergelaten kan worden.

5. Orde scheppen
Te veel dingen op het bureau leiden af en daar heeft Palmberg organisers (BRIX boxen) en ladeblokken voor. Zo blijft de werkplek de hele dag opgeruimd.

6.Veilig werken
Losliggende kabels kan een struikelgevaar zijn of kinderen in gevaar brengen. Bekabeling is erg belangrijk en zorgt voor meer veiligheid bij de werkplek. Om het thuiskantoor veilig in te richten zijn er talloze hulpmiddelen zoals kabelaansluitingen, kabelgoten, houders voor printers en CPU-houders.

7.Akoestiek
De kleurrijke wandpanelen zorgen voor een betere akoestiek en rust voor de thuiswerker. Naast dat het de akoestiek verbeterd, zorgt het ook voor meer sfeer.

8.Personaliseren
Klassiek of modern, minimalistisch of speels, Scandinavisch of industrieel. Palmberg biedt u een breed scala aan kleur- en stofvarianten. Palmberg heeft de juiste meubels en decors voor elk type thuiskantoor!

Bekijk hier de brochure van Palmberg Home Office
Bekijk hier de hele collectie van Palmberg

Heeft u vragen over de inrichting voor de thuiswerkplek? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder.