Palmberg P5 Flex Tafels Kantoormeubilair Projectmeubilair
Palmberg P5 Flex Trolley Kantoormeubilair Projectmeubilair 3
Palmberg P5 Flex Rekkensysteem Kantoormeubilair Projectmeubilair 15
Palmberg P5 Flex Rekkensysteem Kantoormeubilair Projectmeubilair 18
Palmberg P5 Flex Bijzettafels Kantoormeubilair Projectmeubilair 4
Palmberg P5 Flex Tafels Kantoormeubilair Projectmeubilair 3
Palmberg P5 Flex Tafels Kantoormeubilair Projectmeubilair 4
Palmberg P5 Flex Rekkensysteem Projectmeubilair
Palmberg P5 Flex Rekkensysteem Kantoormeubilair Projectmeubilair 16

Heeft u vragen over dit product? Neem dan contact met ons op!

Palmberg P5 Flex Rekkensysteem

Snel, flexibel en functioneel

De P5 Flex van Palmberg is een veelzijdige mobiele serie voor op kantoor. Ideaal voor vergaderingen, besprekingen, brainstormsessies en natuurlijk voor werken. De serie heeft een minimalistisch ontwerp dat design combineert met functionaliteit.

Personaliseer met P5 Flex

De serie bestaat uit projectwagens, projecttafels, bijzettafels en trolleys die gemaakt zijn van een stalen buis van 20x20mm in de kleuren antraciet, zwart of wit mat. Om de producten te personaliseren is het ook mogelijk om tafelbladen en legborden met melamine of nano-oppervlakken, whiteboards, akoestische plantenbakken en diverse accessoires toe te voegen.

De akoestische plantenbakken zijn verkrijgbaar in de kleuren basalt, zilver en marmer en zijn 100% recyclebaar. Andere accessoires zijn ook verkrijgbaar in gelakte versies. Neem contact met ons op voor meer informatie over de kleuren en mogelijkheden.

Ook geschikt voor de thuiswerkplek

Doordat P5 zoveel mogelijkheden heeft om naar eigen smaak aan te passen, is het ook ideaal voor thuis. Combineer opbergruimte met bijvoorbeeld een in hoogte verstelbaar bureau. Mooi, compact en functioneel! Zo wordt thuiswerken nog aangenamer.

Bent u benieuwd naar andere series van Palmberg waarmee u uw kantoor kunt inrichten? Bekijk bijvoorbeeld hier de prachtige series Layers of Clamp.

Neem voor meer informatie contact met ons op. Wij helpen u graag verder.