palmberg palma
palmberg palma
palmberg palma
palmberg palma
palmberg palma
palmberg palma
palmberg palma

Heeft u vragen over dit product? Neem dan contact met ons op!

Palmberg Palma

Het tafelsysteem Palma is ideaal voor bedrijven die behoeften hebben aan diverse variabele conferentieoplossingen. Dit systeem is uitsluitend gemaakt van hoogwaardige materialen en is in het bezit van een gereedschapsloze hefboommechaniek. Een doordacht modulair meubelconcept met een conceptionele rangschikking. De handige onder aan de tafel aangebrachte mechaniek zorgt bij op- en ombouw voor een snelle en flexibele montage zonder gereedschap. Dit geldt voor zowel de kleinere modellen als voor de grote conferentieoplossingen. Het is meer dan een conferentieoplossing, Palma is tevens uiterst geschikt als werkplekoplossing.

Een strak design

Een strak design, hoogwaardige oppervlakten en probleemloze integratie van moderne conferentietechniek maken Palma een overtuigend vergadersysteem. Vergaderruimtes met vast geïntegreerde technologie hebben bij dit systeem een grote eenvoudige, toegankelijke kabelgoot. Hierbij zit alles op zijn plaats. De extra inzetbare kabeltower ondersteunt daarbij de verticale kabelgeleiding op elegante wijze.

Multifunctioneel

Ook als werkplek toepassing is Palma de juiste keuze. Een vrijstaande werkplek, een team opstelling of losse bureaus. Het systeem vergroot de mogelijkheden voor de veeleisende gebruiker. De mechanisering van onze werkplekken neemt steeds meer toe. Steeds meer apparaten verbruiken stroom of zijn met netwerken te verbinden. Palma biedt afhankelijk van gebruik, verschillende inrichtingsmogelijkheden. Bijvoorbeeld; een horizontale kabelgoot, een kabeldoorvoerklep, kabelgoot met knieschot en een knieschot in passend decor.

Palma directiebureau

Met de directieset kunt u eindeloos combineren. Zo kunt u uw bureau verlengen met een kantoorkast of dressoir van de Select serie. Om de juiste werkomgeving te creëren is het ook mogelijk om een vergadertafel en kantinetafel vanuit de serie te verkrijgen.