Palmberg Clamp Scheidingswand Kantoor Afscheiding Projectmeubilair
Palmberg Clamp Afstand Werken Veilig Scheidingswand Kantoor Afscheiding Projectmeubilair
Palmberg Clamp Afstand Werken Veilig Scheidingswand Kantoor Afscheiding Projectmeubilair 9
Palmberg Clamp Afstand Werken Veilig Scheidingswand Kantoor Afscheiding Projectmeubilair 5
Palmberg Clamp Afstand Werken Veilig Scheidingswand Kantoor Afscheiding Projectmeubilair

Heeft u vragen over dit product? Neem dan contact met ons op!

Palmberg CLAMP scheidingswand 

Stijlvolle ruimtes creëren

Het nieuwe, modulaire en elektrificeerbare CLAMP scheidingswandsysteem creëert nieuwe ruimtes op plaatsen waar ze nodig zijn. Of het nu gaat om vergaderzones, lounge- en pauzeruimtes of als afscheiding tussen werkplekken. Bovendien heeft de CLAMP ook een akoestische functie voor meer privacy en geconcentreerd werken.

Huiselijk karakter op de werkvloer

Lounge zones creëren een huiselijk en communicatief karakter in het kantoor. Een gesprek met collega’s, een ontvangstruimte voor bezoekers of een ontspanningsruimte die comfortabel is. Dát is waar mensen behoefte aan hebben in het hectische dagelijkse leven.

Smalle gangen en gesloten deuren zijn niet bepaald uitnodigend. Open ruimtes zijn transparant en levendig. CLAMP biedt hiervoor segmenten in verschillende hoogtes aan. Ze laten toe om verschillende gebieden af te schermen zonder een benauwende ruimte te creëren.

Mogelijkheden

De wanden kunnen individueel worden vormgegeven met gekleurde decoratieve panelen en stoffen, met verticale lamellen die openingen creëren en met glas dat openheid mogelijk maakt. Bij de CLAMP kunt u tevens ook een beschrijfbaar acrylbord bestellen voor notities. Ook bestaat de mogelijkheid om decoratieve planken te bevestigen op een vooraf geperforeerde wand.

Specificaties

Breedte 800/1000/1200 mm
Hoogte 1600-2200 mm
Dikte 130 mm

 

Heeft u interesse in de Palmberg CLAMP? Neem dan contact met ons op!