Palmberg Prisma 2 Kasten Opbergen Projectmeubilair
Palmberg Prisma 2 Kasten Opbergen Projectmeubilair 5
Palmberg Prisma 2 Kasten Opbergen Projectmeubilair 4
Palmberg Prisma 2 Kasten Opbergen Projectmeubilair 3
Palmberg Prisma 2 Kasten Opbergen Projectmeubilair 2
Palmberg Prisma 2 Kasten Opbergen Projectmeubilair
Palmberg Prisma 2 Kasten Opbergen Projectmeubilair
Palmberg Prisma 2 Kasten Opbergen Projectmeubilair 3

Bekijk hier de brochure of neem contact op voor meer informatie over de mogelijkheden.

Palmberg Prisma 2

 

Met de kasten van Prisma 2 creëert u een representatieve ordening en gebruikt u uw kantoorruimte optimaal. Dankzij vele combinatiemogelijkheden biedt Prima 2 een maximum aan flexibele en individuele opbergruimte. U heeft nu altijd uw spullen binnen handbereik!

 

Palmberg Prisma 2 schuifdeurkasten

Prisma 2 schuifdeurkasten verbinden hoogwaardige kwaliteit en efficiënte opbergruimte in een kantoor. Bij de moderne versie van deze klassieke dossierkasten zorgen, de uitsluitend in de bovenzijde gemonteerde, geleiderail ervoor dat de deuren bij het open en sluiten vloeiend bewegen. Door de speciale demping aan de zijkanten van de deuren, kan de deur zonder geluidsoverlast dicht worden gegooid. Aan beide zijden van de kast is een volledig georganiseerd binnenwerk mogelijk. Elegante handgrepen maken het systeem visueel af.

 

Een moderne kantooromgeving

Modern kantoorwerk maakt voor verschillende taken gebruik van verschillende producten. Met Prisma 2 kunnen deze verschillen perfect gecombineerd worden. Er kan gekozen worden tussen stalen legborden met vak indeling (1/2), uittrekbare laden (3), vak indelingen en raadpleegplanken (4), minisafes, spiegel, hangmappenframes (5/6) en nog veel meer.

 

Palmberg Prisma 2 draaideurkasten

De draaideurkasten van Palmberg Prima 2 zorgen voor een orde tot aan het plafond. Hierdoor is de kantoorruimte optimaal te gebruiken en vrij van storende spullen. Uw orde op kantoor kan beginnen. Met de hoekkast kunt u uw ruimte nog beter gebruiken.

Veelzijdigheid in 3 dimensies

Met Prisma 2 hebben we veelzijdigheid in drie dimensies. Het overzicht aan de linkerzijde geeft de hoogte variaties aan in mm. Het kastensysteem is in dieptes van 321, 441 en 661 mm verkrijgbaar. Afhankelijk van de toepassing en type kast is Prisma 2 in de breedte maten van 400, 500, 600, 800, 1000, 1200, 1400 en 1600 mm leverbaar.

 

Prisma 2 akoestische oplossing

Moderne architectuur verbindt vaak oppervlakten die voor een onaangename akoestiek zorgen. Het kastensysteem Prisma 2 kan het onaangename nagalmen door speciaal geperforeerde fronten positief beïnvloeden.