palmberg sinac
palmberg sinac
palmberg sinac
palmberg sinac
palmberg sinac
palmberg sinac
palmberg sinac

Heeft u vragen over dit product? Neem dan contact met ons op!

Palmberg Sinac 

Sinac bureausysteem

Sinac van Palmberg is een ergonomische en variabel systeem waarbij de eigen werkomgeving kan worden vormgegeven. U heeft de keuze uit vierkante- of ronde poten. Door de poten van het stelelement ui te draaien, kan het bureau in hoogte worden versteld. Dit kan tot en met 80mm.

Dankzij het design van de Sinac kunt u vrij blijven veranderen in uw interieur en werkomgeving. Naast de bestaande mogelijkheid om de hoogte in te stellen, maakt de vernieuwde poot-in-pootvariant bij Sinas en hoogte instelling van 650mm – 850mm mogelijk.

Moderne ronde buis

De baanbrekende technologie van de 3dee staat voor goede ergonomie en een tijdloos design.  De kern van deze innovatie bureaustoel is de gepatenteerde 3D technologie die natuurlijke beweging toelaat in 3 dimensies.

Diverse combinaties mogelijk

In combinatie met het scheidingswandsysteem Terio Plus, biedt de Sinac statafel voldoende plaats voor een intensieve dialoog en creëert tevens de mogelijkheid voor een akoestische en visuele afscherming. In combinatie met een volledig elektrificeerbare displaywand wordt de Sinac statafel een professioneel communicatie-platform. De displaywand biedt daarbij alle relevante interfaces voor de huidige mediawereld en transformeert uw ruimte in moderne en levendige werkruimte.