Palmberg singel-crew project meubilair
Palmberg singel-crew project meubilair
Palmberg singel-crew project meubilair
Palmberg singel-crew project meubilair

Heeft u vragen over dit product? Neem dan contact met ons op!

Download/bekijk hier het Wize office kleurenoverzicht!

Palmberg Singel-Crew 

Palmberg singel-crew zit-sta bureau

Een volledig ergonomische werkplek met een elektrisch in hoogte verstelbare bureau maakt het ten allen tijde mogelijk om moeiteloos te wisselen tussen zit- en stawerk. De singel-Crew biedt een vrij instelbaar bereik van 650 mm tot 1250 mm door middel van een traploze, elektromotorische hoogteverstelling. De gewenste hoogte wordt snel bereikt door de vederlichte ontgrendeling van de gasdrukveer direct onder het tafelblad. Iedere medewerker kan een ergonomische werkplek creëren die is afgestemd op zijn of haar individuele behoeften.

De bladen zijn perfect afgewerkt d.m.v. lasertechniek met naadloze verbinding van top en kantenband. We garanderen top vakmanschap en de beste kwaliteit in materiaalgebruik. Alle bureaus zijn verkrijgbaar in verschillende blad- en framekleuren. Ook kan het systeem gemakkelijk worden uitgebreid door middel van praktische accessoires voor perfect kabelmanagement. Door het gebruik van veelzijdige Terio systeem scheidingswanden en/of multipanels rondom gestoffeerd of geïmpregneerd, zorgt u voor een perfecte akoestiek op het kantoor.

De Palmberg singel frames kunnen worden geconfigureerd met diverse bureaubladen. Onderstaand vindt u veel toegepaste bureaubladen. Klik hier voor het bladkleurenoverzicht. Neem contact met ons op om de mogelijke opties door te spreken.