palmberg systo tec
palmberg systo tec
palmberg systo tec
palmberg systo tec
palmberg systo tec
palmberg systo tec
palmberg systo tec

Heeft u vragen over dit product? Neem dan contact met ons op!

Palmberg SYSTO TEC 

Palmberg SYSTO TEC is speciaal voor de gebruiker die waarde hecht aan kwaliteit, uitstraling en hedendaagse kantooroplossingen. Dit systeem is er voor een individuele werkplek, een samenwerkingsoplossing en zelfs voor een grote conferentieoplossing. De zakelijk-elegante uitstraling zal hierdoor altijd behouden blijven.

Palmberg SYSTO TEC in hoogte verstelbaar

SYSTO·TEC is een teamplayer, die door vele nuttige extra componenten, de communicatie in de kantooromgeving ondersteunt. Het bureausysteem is uiterst stabiel door de eenvoudige constructie van de basiscomponenten en staat daarbij op 60 mm sterke ronde poten. Om er voor te zorgen dat u ontspannen kunt werken, is het mogelijk om de bureauhoogte door middel van uitdraaibare steldoppen van 680 tot 760 mm te verstellen.

Ergonomisch en Flexibel

Ergonomisch en flexibel blijft men ook met de SYSTO·TEC buis in-buis oplossing. Dit onderstel maakt het voor de gebruiker mogelijk om een hoogte tussen 650 en 850 mm in te stellen. Dankzij de veelzijdigheid van het systeem is het nu ook mogelijk om te kiezen voor vierkante tafelpoten. De vierkante poot brengt een volledig nieuwe look met zich mee. Rechtlijnig en stabiel!