Pami 2.connect bureau
Pami 2.connect bureau
Pami 2.connect bureau
Pami 2.connect bureau
Pami 2.connect bureau
Pami 2.connect bureau

Heeft u vragen over dit product? Neem dan contact met ons op!

Pami 2.connect bureau 

Pami 2.connect bureau

Bij het ontwerp van dit nieuwste bureauconcept ligt de focus zonder twijfel op flexwerk. De 2.connect koppelt flexibiliteit aan ongekende modulariteit en pure eenvoud. Het prachtige lijnenspel komt in ieder kantoor goed tot zijn recht. De twee volle zijwanden staan garant voor een strakke look. Dit bureau is niet alleen visueel een aanrader maar ook op technisch gebied. Want het bureau is volledig in hoogte verstelbaar.

Pami 2.connect bureau organisers

Dit bureau voorziet de gebruiker van opbergruimte voor persoonlijke spullen en is leverbaar in combinatie met handige en flexibele organisers. De organisers schuiven weg in de zijwanden van het meubel waardoor ze de pootfunctie overnemen. De organisers gaan op dezelfde manier als een apothekerskast open en zijn voorzien van een pennenladen.

Als kers op de taart kan het bureau zodanig worden aangepast naar uw wensen. De dunne sheet metalen panelen aan de zijkant kunnen volledig volgens uw wensen worden aangepast. Bijvoorbeeld met een laag HPL, akoestisch materiaal of uw eigen bedrijfslogo!

Duurzaamheid

Ook duurzaamheid staat centraal bij het innovatieve meubel. Pami staat erop zo weinig mogelijk materiaal te gebruiken en het gewicht zo laag mogelijk te houden en toch mag u zeker zijn van de stabiliteit en kwaliteit.