Pami b.long bench
Pami b.long bench
Pami b.long bench
Pami b.long bench O.frame
Pami b.long bench
Pami b.long bench detail
Pami b.long bench

Heeft u vragen over dit product? Neem dan contact met ons op!

Pami b.long bench 

Pami b.long bench

De Pami b.long is een kantoorconcept dat schittert door zijn eenvoudig en eigentijds design waarbij functionaliteit en multitasking centraal staan. Deze modulaire bench stelt u flexibel volgens uw noden samen uit 2, 4, 6 of meerdere bladen die u nadien nog kan uitbreiden.
Dankzij de terugliggende poten gebruikt u b.long over de hele lengte optimaal: zowel om rustig individueel te werken, als om te vergaderen, rapporten op te stellen en te e-mailen. Komen er vaak freelancers of thuiswerkers langs op kantoor? Geen probleem, ze schuiven makkelijk aan de grote, stevige tafel aan.

Centraal is b.long uitgerust met een opening van 6 cm, om over de volledige lengte kabels weg te werken. Met zijn slimme ICT-voorzieningen logt hij probleemloos in de netwerkeconomie van morgen in. Een scheidingswand is niet alleen ideaal voor een gevoel van privacy, maar ook voor de akoestiek. b.long is beschikbaar in verschillende vormen en maten én in een hele kleurenwaaier. Bovendien matcht deze bench prima met andere kasten, stoelen en accessoires uit het Pami gamma zodat werknemers een eigen ‘feel good’ tintje kunnen geven aan hun werkplek