Pedali kuadura
Pedali kuadura
Pedali kuadura
Pedali kuadura
Pedali kuadura
Pedali kuadura
Pedali kuadura

Heeft u vragen over dit product? Neem dan contact met ons op!

Pedrali Kuadura

Pedrali Kuadura stapelstoel

De Pedrali Kuadura stapelstoel is gemaakt van multiplex met een eikenhouten fineer. De zitting is tevens beschikbaar in een wengé, ebbenhout of zebrano uitvoering. Het frame is gemaakt van buizen van 20x20mm en is beschikbaar in een gepolijste, chroom of poedercoating uitvoering. Tevens zijn er extra opties, zoals haak- oog verbindingen en een trolley beschikbaar.

Pedrali Kuadura

De Pedrali Kuadura cushion is een versie met volledige bekleding. De bekleding van de zitschaal is beschikbaar in standaard dichte stoffering of kunstleder. Optioneel met rond buizenframe of een vierpoot. Ook kunnen er armleuningen aan het design worden toegevoegd.

Bent u opzoek naar een uniek design? Kies dan voor de versie met een slede-onderstel. Deze versie is beschikbaar met de volledige stoffering of de standaard multiplex uitvoering.

Pedrali Kuadra

De Kuadra barkruk is beschikbaar in diverse afmetingen. De zitting is beschikbaar in diverse kleuren en materialen en het frame gepolijst of aluminium. Op deze manier is er voor iedereen een oplossing beschikbaar.