Pedrali Laja stoelencollectie
Pedrali Laja stoelencollectie
Pedrali Laja stoelencollectie
Pedrali Laja stoelencollectie
Pedrali Laja stoelencollectie
Pedrali Laja stoelencollectie
pedrali laja

Heeft u vragen over dit product? Neem dan contact met ons op!

Pedrali Laja

Pedrali Laja kantinestoel

De comfortabele Pedrali Laja stoel is gemaakt van gekruiste elastische banden en wordt opgevuld met schuim gemaakt van polyurethaan. De stoel kan volledig worden bekleed met een standaard stoffering of in echt leder. De grote waaier aan beschikbare kleuren maakt het mogelijk de achterzijde van een andere kleur te voorzien dan de voorzijde.

Armstoel

Naast de standaard uitvoering is er ook een armstoel beschikbaar. Deze versie is erg comfortabel en kan worden ingezet als vergaderstoel, eetkamerstoel of als stoel voor in een wachtkamer. De zitting en rugleuning kunnen van een andere kleur worden voorzien dan de achterkant.

Wings

De Wings is de ‘first class’ versie van de collectie. Dit ontwerp is uitsluitend bedoeld voor een thuisomgeving of een kantoor. De bekleding en details worden verrijkt met een combinatie van stof en leder. Aan de achterkant zijn twee zwenkwielen geplaatst waardoor ze volledige mobiliteit bieden. Naast de uitvoering met twee zwenkwielen, is er ook een versie met een voetenkruis voorzien van vier benen en wielen beschikbaar en een voetenkruis met vier vaste poten.

Tafel

Binnen de Laja familie vindt u ook een serie tafels. Deze tafels zijn geschikt voor zowel binnen als buitengebruik en omvatten diverse afmetingen. U vindt binnen de collectie diverse ronde tafel, sta tafels, kantinetafels en ook de wat lagere koffietafels.