pedrali nolita zitcollectie
pedrali nolita zitcollectie
pedrali nolita zitcollectie
pedrali nolita zitcollectie
pedrali nolita zitcollectie
pedrali nolita zitcollectie
pedrali nolita zitcollectie

Heeft u vragen over dit product? Neem dan contact met ons op!

Pedrali Nolita

Pedrali Nolita zitcollectie

De Pedrali Nolita meubelcollectie is een familie van outdoor zitplaatsen waarvan de oorsprong al een hele tijd geleden is. Mario Pedrali heeft deze serie in 1963 ontworpen en zijn de eerste metalen tuinstoelen die hij zich kan herinneren. De stoelen hebben een lage rug en zijn volledig gemaakt van staal en speciaal ontworpen voor buitengebruik. Tevens zijn de stoelen stapelbaar.

3650

De buitenstoel kan worden bekleed met een kussen gemaakt van polyurethaanschuim en bedekt met een waterdichte stof. Het kussen kan worden bevestigd door middel van twee lussen aan de buitenkant.

3651

Deze stoel heeft dezelfde karakteristieke eigenschappen als de 3650, maar een wat hogere rug. Hierdoor valt de stoel meer op en heeft hij een comfortabelere zit voor een rechte houding.

3655

De 3655 heeft een bredere zitting en lage rugleuning. De stoel is voorzien van armleuningen waardoor er gemakkelijk voor een langere tijd op kan worden gezeten.

3657 barkruk

De Pedrali Nolita barkruk heeft hetzelfde design als de elegante tuinstoelen en kan in diverse kleuren worden geleverd. De barkruk heeft een zithoogte van 65cm en een totale hoogte van 87cm. Naast de standaard uitvoering kan er ook een zitkussen worden geleverd. Dit kussen is gemaakt van comfortabel schuin en heeft een waterdichte stoffering.

5453 H480 tafel

De Pedrali Nolita tafel heeft drie poten gemaakt van een buizenframe om de grootste en sterkste duurzaamheid te garanderen. De tafel is licht en kan gemakkelijk worden verplaatst en worden gecombineerd met diverse tafelbladen. De tafel roept een gevoel van ontspanning op. De drang om in de zomer in de tuin plaats te nemen. Naast de ronde uitvoering, is er ook een vierkante uitvoering beschikbaar. Deze tafel heeft vier poten en een vierkant blad. Tafel in standaard hoogte.

Chaise longue

De Chaise longue is gemaakt van een metalen buizenframe en is erg sterk en duurzaam. Het design is erg vrolijk, maar tegelijkertijd ook krachtig. Daarna maakt dit uw collectie compleet. De totale lengte van de chaise is 165cm.