pedrali volt kantinestoel
pedrali volt kantinestoel
pedrali volt kantinestoel
pedrali volt kantinestoel
pedrali volt kantinestoel
pedrali volt kantinestoel
pedrali volt kantinestoel

Heeft u vragen over dit product? Neem dan contact met ons op!

Pedrali Volt

Pedrali Volt stoelencollectie

De Pedrali Volt stoelencollectie heeft een fijn en lineair ontwerp, met sierlijke lijnen en goede proporties. De stoel valt op door haar aandacht voor detail.

Pedrali Volt armstoel

De armstoel is naast de standaard uitvoering zonder armleuningen ook beschikbaar met armleuningen. Deze stoel is stapelbaar en gemaakt van polyurethaan. Dit materiaal is geschikt voor zowel binnen als buitengebruik en kan gemakkelijk worden afgenomen met een natte doek. De stoel is hierdoor erg praktisch. Deze uitvoering is beschikbaar in het wit, zwart, rood, antraciet, beige, geel en blauw.

Pedrali Volt soft

De Pedrali Soft is een uitvoering met zachte bekleding op de zitting en de rugleuning van de stoel. De stoffering kan in diverse materialen en kleuren worden geleverd. Hierbij kunt u denken aan standaard stoffering in diverse kleuren, maar ook aan leder.

Pedrali Volt HB

Nieuw binnen de serie is de HB (high Back). De rugleuning van deze uitvoering is hoger dan andere modellen. De gebruiker ervaart hierdoor nog meer comfort. Tevens is de HB stapelbaar. HB is net zoals de andere modellen beschikbaar in diverse kleuren en met of zonder armleuningen.

Pedrali Volt barkruk

De barkruk is een kruk met zuivere volume en strakke lijnen. Het compacte formaat en de ergonomische vorm zorgen voor functionaliteit en comfort. Om lekker te kunnen zitten is er aan drie kanten van het frame een voetensteun geplaatst. De zithoogte van de kruk is: 76,5cm.