Planq Ann Tafel Rond Eiken Hout Duurzaam Projectmeubilair Sfeer
Planq Ann Tafel Rond Eiken Hout Duurzaam Projectmeubilair 2
Planq Ann Tafel rond eiken hout duurzaam projectmeubilair
Planq Ann Tafel Rond Eiken Hout Duurzaam Projectmeubilair3

Heeft u vragen over dit product? Neem dan contact met ons op!

Planq Ann Tafel

Planq is een Nederlands duurzaam meubelmerk dat staat voor hedendaags design en milieubewustzijn. Planq werkt met innovatieve materialen, zoals gerecycled textiel en bio-based grondstoffen om een betere toekomst te creëren. Denk hierbij aan oude spijkerbroeken, oude gymvloeren, petflessen, hout, gerecycled leer en wol.

Milieuvriendelijk, vakmanschap en eigentijds

Ann tafel heeft een strak design. Een ronde tafel die geheel uit massief eiken bestaat. De tafel valt op door zijn gebogen details en heeft een warme uitstraling door het hout. Voor het tafelblad is er keuze uit massief hout of rond textielkartonfineer.

De Ann-tafel is verkrijgbaar in verschillende varianten en daardoor geschikt voor de eetkamer, kantoor, horeca, maar ook openbare ruimtes zoals bibliotheken of lobby’s.

De tafel is tevens goed te combineren met de Ubu, Rebel of de Unusual stoel. De kleuren zijn aan te passen naar smaak en inrichting en zo kun je een complete duurzame zithoek creëren.

Afmetingen

Neem contact met ons op voor de afmetingen.

Designer

Planq is een Nederlands merk opgericht in 2015 door Anton en Dennis Teeuw. De tweelingbroers maken duurzaam meubilair. Ze willen mensen inspireren door te laten zien wat er mogelijk is met afvalmaterialen. Er word gebruikt gemaakt van oud textiel, oude gymvloeren en er wordt hout gebruikt uit duurzaam beheerde bossen(FSC gecertificeerd hout).

Afval is voor Planq het begin van een nieuw product!