Planq Bistro Tafel Rond Pojectmeubilair
Planq Bistro Tafel Vierkant Projectmeubilair
Planq Bistro Tafel Vierkant Projectmeubilairarmy
Planq Bistro Tafel Duurzaam Recycle Projectmeubilair Rond
Planq Bistro Tafel Duurzaam Recycle Projectmeubilair1

Heeft u vragen over dit product? Neem dan contact met ons op!

Planq Bistro Tafel

Planq is een Nederlands duurzaam meubelmerk dat staat voor hedendaags design en milieubewustzijn. Planq werkt met innovatieve materialen, zoals gerecycled textiel en bio-based grondstoffen om een betere toekomst te creëren. Denk hierbij aan oude spijkerbroeken, oude gymvloeren, petflessen, hout, gerecycled leer en wol.

gerecycled textiel tafelbladen en personaliseerbaar

De Bistro tafel is een eenvoudig te plaatsen tafel in een bar, restaurant of andere horeca gelegenheid. Het frame is van metaal en het tafelblad is verkrijgbaar in Rezign Fineer. Een zelfontwikkeld blad gemaakt van gerecycled textielafval. Rezign fineer heeft een prachtig marmeren look en geeft de tafel een luxe uitstraling. De Bistro serie bestaat uit een hoge bartafel en een lage tafel.

De Bistro bartafel is goed te combineren met de Rebel, Unusual of Reo barkruk. Bij de lage Bistro tafel passen de Ubu of Rebel stoelen.  De kleuren zijn aan te passen naar smaak en inrichting.

Afmetingen

Hoogte 75 cm
Maatwerk is mogelijk. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Designer

Planq is een Nederlands merk opgericht in 2015 door Anton en Dennis Teeuw. De tweelingbroers maken duurzaam meubilair. Ze willen mensen inspireren door te laten zien wat er mogelijk is met afvalmaterialen. Er word gebruikt gemaakt van oud textiel, oude gymvloeren en er wordt hout gebruikt uit duurzaam beheerde bossen(FSC gecertificeerd hout).

Afval is voor Planq het begin van een nieuw product!