Planq Cero Tafel Bijzettafel Sidetable Duurzaam Recycled Projectmeubilair Denim
Planq Cero Tafel Eiken Bijzettafel Sidetable Duurzaam Recycled Projectmeubilair
Planq Cero Tafel Bijzettafel Sidetable Duurzaam Recycled Projectmeubilair22
Planq Cero Tafel Bijzettafel Sidetable Duurzaam Recycled Projectmeubilair Groen
Planq Cero Tafel Bijzettafel Sidetable Duurzaam Recycled Projectmeubilair
Planq Cero Tafel Duurzaam Recycle Projectmeubilair Rond1

Heeft u vragen over dit product? Neem dan contact met ons op!

Planq Cero Bijzettafels

Planq is een Nederlands duurzaam meubelmerk dat staat voor hedendaags design en milieubewustzijn. Planq werkt met innovatieve materialen, zoals gerecycled textiel en bio-based grondstoffen om een betere toekomst te creëren. Denk hierbij aan oude spijkerbroeken, oude gymvloeren, petflessen, hout, gerecycled leer en wol.

FSC Massief hout  en gerecycled textiel

Cero is verkrijgbaar in verschillende hoogtes en zijn daarom zeer geschikt om te groeperen. Het frame van de tafel is van massief eikenhout. Voor het tafelblad is er keuze uit eiken, walnoot, gebeitst essenhout of gerecycled blad. Gerecyclede tafelblad (Rezign fineer) heeft een prachtige marmer look en geeft de tafel een luxe uitstraling.

Cero is goed te combineren met de Reo Loungestoel. De kleuren zijn aan te passen naar smaak en inrichting en zo kun je een complete duurzame zithoek creëren.

Afmetingen

Tafelblad diameter 50/70 cm
Hoogte 35/45 cm
Maatwerk op aanvraag

Designer

Planq is een Nederlands merk opgericht in 2015 door Anton en Dennis Teeuw. De tweelingbroers maken duurzaam meubilair. Ze willen mensen inspireren door te laten zien wat er mogelijk is met afvalmaterialen. Er word gebruikt gemaakt van oud textiel, oude gymvloeren en er wordt hout gebruikt uit duurzaam beheerde bossen(FSC gecertificeerd hout).

Afval is voor Planq het begin van een nieuw product!