Planq Cubic Shelvingsystem Vakkenkast Small Projectmeubilair
Planq Cubic Shelvingsystem Vakkenkast Opbergen Medium Projectmeubilair
Planq Cubic Shelvingsystem Vakkenkast Largeprojectmeubilair
Planq Cubic Shelvingsystem Vakkenkast Klein Projectmeubilair
Planq Cubic Shelvingsystem Vakkenkast Medium Projectmeubilair11
Planq Cubic Shelvingsystem Vakkenkast Large Projectmeubilair
Planq Cubics Kasten Opbergen Projectmeubilair
Planq Cubics Kasten Opbergen Projectmeubilair Plantenbakken

Heeft u vragen over dit product? Neem dan contact met ons op!

Planq Cubics Modulaire Kast

Planq is een Nederlands duurzaam meubelmerk dat staat voor hedendaags design en milieubewustzijn. Planq werkt met innovatieve materialen, zoals gerecycled textiel en bio-based grondstoffen om een betere toekomst te creëren. Denk hierbij aan oude spijkerbroeken, oude gymvloeren, petflessen, hout, gerecycled leer en wol.

Milieuvriendelijk, vakmanschap en eigentijds

Cubics is een veelzijdige modulaire vakkenkast gemaakt gerecyclede materialen. De lijnen van de kast zorgen voor een strak en modern design en daardoor past de kast goed in een kantooromgeving of een huiselijke omgeving.  Er zijn tal van mogelijkheden om de kast naar eigen smaak aan te passen. Zo passen er in de vakken bijvoorbeeld kleine boxen, hoge boxen, dubbele boxen, plantenbakken en lockers. De gesloten boxen zijn voorzien van een push-to-open systeem. De rekken van Cubics zijn verkrijgbaar in de standaard kleuren en de Rezign fineerdecor kleuren. Het hout dat in de kasten in verwerkt bestaat voor 85% uit gerecycled hout.

Afmetingen

Cubics is verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Neem contact met ons op voor voor meer informatie.

Designer

Planq is een Nederlands merk opgericht in 2015 door Anton en Dennis Teeuw. De tweelingbroers maken duurzaam meubilair. Ze willen mensen inspireren door te laten zien wat er mogelijk is met afvalmaterialen. Er word gebruikt gemaakt van oud textiel, oude gymvloeren en er wordt hout gebruikt uit duurzaam beheerde bossen(FSC gecertificeerd hout).

Afval is voor Planq het begin van een nieuw product!