Planq Dott Stool Black Projectmeubilair
Planq Dott Stool Projectmeubilair Army Ashwood
Planq Dott Stool Groenprojectmeubilair
Planq Dott Stool Denim Ashwood Projectmeubilair
Planq Dott Stool Denim Ashwood Projectmeubilair Black
Planq Dottkruk Hout Zwart Projectmeubilair Detail

Heeft u vragen over dit product? Neem dan contact met ons op!

Planq Dott Kruk/ Bijzettafel

Planq is een Nederlands duurzaam meubelmerk dat staat voor hedendaags design en milieubewustzijn. Planq werkt met innovatieve materialen, zoals gerecycled textiel en bio-based grondstoffen om een betere toekomst te creëren. Denk hierbij aan oude spijkerbroeken, oude gymvloeren, petflessen, hout, gerecycled leer en wol.

Stapelbaar en multifunctioneel

Dott is een veelzijdig product. Het kan gebruikt worden als kruk, bijzettafel, nachtkastje of als tafeltje voor je planten.  Er zijn 3 kleuren blad verkrijgbaar, allen gemaakt van gerecycled textiel. Ga voor stoer denim blauw, legergroen of zwart. De bladen hebben een prachtige marmer look. Combineer de bladen met naturel of zwart houten poten.

Dott voelt zich thuis op kantoor, horeca, woonkamer maar ook openbare ruimtes zoals gemeentehuizen of lobby’s.

Afmetingen

Hoogte 43 cm
Diameter 32 cm
Gewicht 2,6 kg

Designer

Planq is een Nederlands merk opgericht in 2015 door Anton en Dennis Teeuw. De tweelingbroers maken duurzaam meubilair. Ze willen mensen inspireren door te laten zien wat er mogelijk is met afvalmaterialen. Er word gebruikt gemaakt van oud textiel, oude gymvloeren en er wordt hout gebruikt uit duurzaam beheerde bossen(FSC gecertificeerd hout).

Afval is voor Planq het begin van een nieuw product!