Planq Gymvloer Tafel Duurzaam Recycled Angle
Planq Gymvloer Tafel Straight Duurzaam Recycled Projectmeubilair
Planq Gymfloor Tafel Rond Duurzaam Recycled Projectmeubilair
Planq Gymvloer Tafel Duurzaam Recycled Recht Projectmeubilair2

Heeft u vragen over dit product? Neem dan contact met ons op!

Planq Gymfloor Tafels

Planq is een Nederlands duurzaam meubelmerk dat staat voor hedendaags design en milieubewustzijn. Planq werkt met innovatieve materialen, zoals gerecycled textiel en bio-based grondstoffen om een betere toekomst te creëren. Denk hierbij aan oude spijkerbroeken, oude gymvloeren, petflessen, hout, gerecycled leer en wol.

Duurzaam en uniek

De Gymfloor tafel is een prachtig duurzaam product! De zware massieve tafels zijn gemaakt van een 40 jaar oude gymzaalvloer van 1400m2. Een mooie oplossing voor circulair meubilair. Oude gymvloeren worden hergebruikt en krijgen een ’tweede leven’.

De tafel heeft een karakteristieke uitstraling door de lijnen die over het blad lopen. Het tafelblad krijgt een extra beschermlaag  met transparante lak, waardoor het nog jaren mee kan. Een tafel met een sportief en industriële look! Staat mooi in een vergaderruimte, restaurant, lobby of woonkamer.

De tafel is tevens goed te combineren met de Ubu, Rebel of de Unusual stoel. De kleuren zijn aan te passen naar smaak en inrichting en zo kun je een complete duurzame zithoek creëren.

Afmetingen

De tafels zijn leverbaar in diverse uitvoeringen. Kies uit een een schuin of recht onderstel van staal. Poedercoating van het frame in diverse kleuren is ook mogelijk.

Neem contact met ons op voor meer informatie.

Designer

Planq is een Nederlands merk opgericht in 2015 door Anton en Dennis Teeuw. De tweelingbroers maken duurzaam meubilair. Ze willen mensen inspireren door te laten zien wat er mogelijk is met afvalmaterialen. Er word gebruikt gemaakt van oud textiel, oude gymvloeren en er wordt hout gebruikt uit duurzaam beheerde bossen(FSC gecertificeerd hout).

Afval is voor Planq het begin van een nieuw product!