Planq Loop Tafel Rond Eiken Gerecycled Duurzaam Walnoot Projectmeubilair1
Planq Loop Tafel Rond Eiken Gerecycled Duurzaam Walnoot Projectmeubilair4
Planq Loop Tafel Rond Eiken Gerecycled Duurzaam Walnoot Projectmeubilair3
Planq Loop Tafel Rond Eiken Gerecycled Duurzaam Walnoot Projectmeubilair5

Heeft u vragen over dit product? Neem dan contact met ons op!

Planq Loop Tafel

Planq is een Nederlands duurzaam meubelmerk dat staat voor hedendaags design en milieubewustzijn. Planq werkt met innovatieve materialen, zoals gerecycled textiel en bio-based grondstoffen om een betere toekomst te creëren. Denk hierbij aan oude spijkerbroeken, oude gymvloeren, petflessen, hout, gerecycled leer en wol.

Duurzaam en eigentijds

Loop tafel heeft een bijzonder design. Een ronde tafel die geheel uit massief eiken bestaat. De tafel valt op door zijn unieke onderstel en heeft een warme uitstraling door het hout. Voor het tafelblad is er keuze uit eiken, walnoot of gerecyclede bladen (Rezign Fineer).

De Loop-tafel is verkrijgbaar in verschillende varianten en daardoor geschikt voor de eetkamer, kantoor, horeca, maar ook openbare ruimtes zoals bibliotheken of lobby’s.

De tafel is tevens goed te combineren met de Ubu, Rebel of de Unusual stoel. De kleuren zijn aan te passen naar smaak en inrichting en zo kun je een complete duurzame zithoek creëren.

Afmetingen

Het blad van de tafel is verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Neem contact op voor meer informatie.

Designer

Planq is een Nederlands merk opgericht in 2015 door Anton en Dennis Teeuw. De tweelingbroers maken duurzaam meubilair. Ze willen mensen inspireren door te laten zien wat er mogelijk is met afvalmaterialen. Er word gebruikt gemaakt van oud textiel, oude gymvloeren en er wordt hout gebruikt uit duurzaam beheerde bossen(FSC gecertificeerd hout).

Afval is voor Planq het begin van een nieuw product!