Planq Ode Tafel Massief Eiken Walnoot Projectmeubilair1
Planq Ode Tafel Massief Eiken Walnoot Denim Projectmeubilair
Planq Ode Tafel Massief Eiken Walnoot Projectmeubilair4
Planq Ode Tafel Massief Eiken Walnoot Projectmeubilair3
Planq Ode Tafel Massief Eiken Walnoot Denim Tafelblad Projectmeubilair
Planq Tafel Hout Duurzaam Gerecycled Projectmeubilair
Planq Ode Tafel Duurzaam Gerecycled Hout Projectmeubilair Sfeer1
Planq Ode Tafel Duurzaam Gerecycled Hout Projectmeubilair Sfeer

Heeft u vragen over dit product? Neem dan contact met ons op!

Planq Ode Tafel

Planq is een Nederlands duurzaam meubelmerk dat staat voor hedendaags design en milieubewustzijn. Planq werkt met innovatieve materialen, zoals gerecycled textiel en bio-based grondstoffen om een betere toekomst te creëren. Denk hierbij aan oude spijkerbroeken, oude gymvloeren, petflessen, hout, gerecycled leer en wol.

Natuurlijk en modern

De natuur is de grote inspiratiebron voor de tafel ‘Ode’. De tafel valt op door zijn slanke, schuine massief eiken houten poten met daarop een gefineerd bovenblad gemaakt van duurzaam hout of gerecycled materiaal. Het dunne afgeschuinde tafelblad is bevestigd met een houten beenverbinding en zorgt voor een moderne uitstraling. Ode is verkrijgbaar in verschillende varianten en afmetingen en daardoor geschikt voor de eetkamer, kantine, vergaderruimte en horeca.

Voor het tafelblad is er keuze uit eiken, walnoot, gebeitst essenhout of gerecycled blad. Gerecyclede tafelblad (Rezign fineer) heeft een prachtige marmer look en geeft de tafel een luxe uitstraling. De tafel is verkrijgbaar met kabelgoten.

De tafel is tevens goed te combineren met de Ubu, Rebel of de Unusual stoel. De kleuren zijn aan te passen naar smaak en inrichting en zo kun je een complete duurzame zithoek creëren.

Afmetingen

Hoogte 76 cm
Breedte 90/100
Lengte 200/220/240/260/280/300/360

*Maatwerk op aanvraag

Designer

Planq is een Nederlands merk opgericht in 2015 door Anton en Dennis Teeuw. De tweelingbroers maken duurzaam meubilair. Ze willen mensen inspireren door te laten zien wat er mogelijk is met afvalmaterialen. Er word gebruikt gemaakt van oud textiel, oude gymvloeren en er wordt hout gebruikt uit duurzaam beheerde bossen(FSC gecertificeerd hout).

Afval is voor Planq het begin van een nieuw product!