Planq Onyx Tafel Laptoptafel Duurzaam Recycle Projectmeubilair
Planq Onyx Tafel Laptoptafel Duurzaam Recycle Projectmeubilair White Denim
Planq Onyx Tafel Laptoptafel Duurzaam Recycle Projectmeubilair White
Planq Onyx Tafel Laptoptafel Duurzaam Recycle Projectmeubilair Denim Wit
Planq Onyx Tafel Laptop Projectmeubilair

Heeft u vragen over dit product? Neem dan contact met ons op!

Planq Onyx Laptoptafel

Planq is een Nederlands duurzaam merk dat werkt met innovatieve materialen, zoals gerecycled textiel en bio-based grondstoffen om een betere toekomst te creëren. Denk hierbij aan oude spijkerbroeken, oude gymvloeren, petflessen, hout, gerecycled leer en wol.

FSC Massief hout  en gerecycled textiel

De Onyx laptoptafel is een handige tafel voor de laptop, maar kan ook gebruikt worden als bijzettafel. Eenvoudig te verplaatsen, eenvoudig te monteren en perfect voor een wachtkamer, woonkamer of lobby.  Voor het tafelblad is er keuze uit eikenhout of gerecycled blad. Gerecyclede tafelblad (Rezign fineer) heeft een prachtige marmer look en geeft de tafel een luxe uitstraling. Het frame is van gepoedercoat staal.

Afmetingen

Hoogte 62cm
Breedte 50cm
Gewicht 11 kg

Gerecycled tafelblad verkrijgbaar in denim blauw of denim wit. Het frame is verkrijgbaar in zwart of wit gepoedercoat staal.

Designer

Planq is een Nederlands merk opgericht in 2015 door Anton en Dennis Teeuw. De tweelingbroers maken duurzaam meubilair. Ze willen mensen inspireren door te laten zien wat er mogelijk is met afvalmaterialen. Er word gebruikt gemaakt van oud textiel, oude gymvloeren en er wordt hout gebruikt uit duurzaam beheerde bossen(FSC gecertificeerd hout).

Afval is voor Planq het begin van een nieuw product!