Planq Reo Kruk Duurzaam Recycle Eiken Hout Projectmeubilair Denim
Planq Reo Bank Gestoffeerd Duurzaam Recycle Eiken Hout Projectmeubilair Detail
Planq Reo Bank Gestoffeerd Duurzaam Recycle Eiken Hout Projectmeubilair Blue
Planq Reo Kruk Duurzaam Recycle Eiken Hout Projectmeubilair Blauw Gestoffeerd
Planq Reo Kruk Duurzaam Recycle Eiken Hout Projectmeubilair Cognac Leather
Planq Reo Loungestoel Duurzaam Recycle Eiken Hout Projectmeubilair
Planq Reo serie Duurzaam Recycle Eiken hout Projectmeubilair sfeerPlanq Reo serie Duurzaam Recycle Eiken hout Projectmeubilair sfeer
Planq Reo Kruk Duurzaam Recycle Eiken Hout Projectmeubilair Sfeer

Heeft u vragen over dit product? Neem dan contact met ons op!

Planq Reo

Planq is een Nederlands duurzaam merk en werkt met innovatieve materialen, zoals gerecycled textiel en bio-based grondstoffen om een betere toekomst te creëren. Denk hierbij aan oude spijkerbroeken, oude gymvloeren, petflessen, hout, gerecycled leer en wol.

Comfortabel en luxe

De Reo serie heeft een relaxte uitstraling. De serie heeft een Scandinavisch design en bestaat uit een loungestoel, loungebank en een kruk in 2 verschillende hoogtes. Een frame van massief gebogen hout gecombineerd met een zitting van duurzame materialen.

De serie is zeer geschikt voor de woonkamer, kantoor, restaurant, maar ook openbare ruimtes zoals bibliotheken of lobby’s.

Specificaties en afmetingen

De bekleding van de zitting en rugleuning van de Reo kan helemaal op maat worden gemaakt, waarbij je keuze hebt uit diverse duurzame materialen. Zachte stofferingen gemaakt gerecylede materialen zoals petflessen, wol of leer. Naast stof kun je ook kiezen voor een houten zitting of Rezign fineer.

Het frame is verkrijgbaar in FSC®-gecertificeerd massief eiken, walnoot of walnoot gebeitst essenhout.

De kruk is verkrijgbaar in 65 of 75 cm hoog. Neem voor de afmetingen van de loungestoel, loungebank en kruk contact met ons op.

Designer

Planq is een Nederlands merk opgericht in 2015 door Anton en Dennis Teeuw. De tweelingbroers maken duurzaam meubilair. Ze willen mensen inspireren door te laten zien wat er mogelijk is met afvalmaterialen. Er word gebruikt gemaakt van oud textiel, oude gymvloeren en er wordt hout gebruikt uit duurzaam beheerde bossen(FSC gecertificeerd hout).

Afval is voor Planq het begin van een nieuw product!