Planq Ubu Stoel Gestoffeerd Duurzaam Recycle Eiken Army ProjectmeubilairPlanq Ubu Stoel Gestoffeerd Duurzaam Recycle Eiken Army Projectmeubilair
Planq Ubu Stoel Duurzaam Recycle Eiken Projectmeubilair Flax
Planq Ubu Stoel Duurzaam Recycle Eiken Projectmeubilair Denim Opgestapeld
Planq Ubu Stoel Duurzaam Recycle Eiken Projectmeubilair Stewardess
Planq Ubu Stoel Duurzaam Recycle Walnoot Projectmeubilair Army
Planq Ubu Stoel Duurzaam Recycle Eiken Projectmeubilair Coffeebag
Planq Ubu Chair Stoel Hout Duurzaam Recycle Projectmeubilair
Planq Ubu Chair Stoel Hout Duurzaam Recycle Kantoor Projectmeubilair

Heeft u vragen over dit product? Neem dan contact met ons op!

Planq Ubu

Planq is een Nederlands duurzaam merk en werkt met innovatieve materialen, zoals gerecycled textiel en bio-based grondstoffen om een betere toekomst te creëren. Denk hierbij aan oude spijkerbroeken, oude gymvloeren, petflessen, hout, gerecycled leer en wol.

Comfortabel en luxe

De Ubu stoel is afgeleid van het Zuid-Afrikaanse Ubuntu, dat staat voor menselijkheid, delen en duurzaamheid. Een frame van massief gebogen hout gecombineerd met een zitting van duurzame materialen zoals bijvoorbeeld Rezign fineer. Dit is materiaal gemaakt van textielafval gecombineerd met een biologisch afbreekbaar bindmiddel, dat wordt samengeperst tot een stevige zitting. 1 Ubu chair bestaat uit 7,2 denim jeans! De stoel is tevens ook verkrijgbaar met een zachte zitting met optimaal comfort.

Ubu is stapelbaar tot 5 stoelen en zeer geschikt voor de woonkamer, kantoor, restaurant, maar ook openbare ruimtes zoals bibliotheken of lobby’s.

Specificaties en afmetingen

De bekleding van de zitting en rugleuning van de Ubu kan helemaal op maat worden gemaakt, waarbij je keuze hebt uit diverse duurzame materialen. Zachte stofferingen gemaakt gerecylede materialen zoals petflessen, wol of leer. Naast stof kun je ook kiezen voor een houten zitting of Rezign fineer.

Het frame is verkrijgbaar in FSC®-gecertificeerd eiken- of walnoothout.

Designer

Planq is een Nederlands merk opgericht in 2015 door Anton en Dennis Teeuw. De tweelingbroers maken duurzaam meubilair. Ze willen mensen inspireren door te laten zien wat er mogelijk is met afvalmaterialen. Er word gebruikt gemaakt van oud textiel, oude gymvloeren en er wordt hout gebruikt uit duurzaam beheerde bossen(FSC gecertificeerd hout).

Afval is voor Planq het begin van een nieuw product!