Quadrifoglio Receptiebalie Ontvangst Meubilair Projectmeubilair Z2 2
Quadrifoglio Receptiebalie Ontvangst Meubilair Projectmeubilair Z2
Quadrifoglio Receptiebalie Ontvangst Meubilair Projectmeubilair Z2 4
Quadrifoglio Receptiebalie Ontvangst Meubilair Projectmeubilair Z1
Quadrifoglio Receptiebalie Ontvangst Meubilair Projectmeubilair
Quadrifoglio Receptiebalie Ontvangst Meubilair Projectmeubilair

Heeft u vragen over dit product? Neem dan contact met ons op!

Quadrifoglio Z1 en Z2 Receptie Balies

Z1 en Z2 voor een stijlvol ontvangst

Maak indruk op uw gasten met de Z-serie van Quadrifoglio. Prachtige receptie balies met stijl en elegantie zonder de functionaliteit uit het oog te verliezen. U kunt uw gasten op een juiste manier verwelkomen.

Specificaties

De Z-serie met receptie balies van Quadrifoglio wordt gekenmerkt door strakke en elegante lijnen. Voorzien van prachtige verlichting voor een sfeervolle ontvangst!

Z1 balie

De Z1 balie is stijlvol en functioneel in één.  De LED lampen onder de balie maken het compleet en zorgen voor een sfeervolle ruimte. Het is mogelijk om de balie van een LED strip te voorzien aan de onderzijde van de balie en de onderzijde van het opzetelement.

Er zijn 8 verschillende afmetingen en 24 verschillende lak kleuren verkrijgbaar voor de balie en het opzetelement. Kleur van de steunpoot is zilver of wit.

Z2 balie

De Z2 balie kenmerkt zich door het prachtige opzetelement aan de voorkant van de balie. Het is mogelijk om dit opzetelement te verlichten waardoor de balie echt in het oog springt. De balie is verkrijgbaar in 7 kleuren melamine en het opzetelement is verkrijgbaar in melamine, lak of fineer in verschillende kleuren. Kleur van steunpoot en beugels is wit of zilver.

 

Neem contact met ons op voor de afmetingen of andere vragen. Wij helpen u graag verder!