segis alphabet bta
segis alphabet
segis alphabet
segis alphabet
segis alphabet
segis alphabet

Heeft u vragen over dit product? Neem dan contact met ons op!

Segis Alphabet lounge seating 

Segis Alphabet BTA design by Robert Romanello

De Alphabet BTA serie bestaat uit een 2 zitter en een fauteuil. Het meubilair is opgevuld met koudschuim en heeft een karkas gemaakt van staal. De stoffering kan in diverse stoffen en uitvoeringen worden geleverd. U heeft onder andere de keuze uit; leder, imitatie leder en C.O.M. Frame beschikbaar in chroom of gepoedercoat metaal. De breedte van de sofa is 109cm en de breedte van de fauteuil is 60cm.

 

Alphabet DTA

De DTA serie bestaat uit een comfortabele 2-zitter, armstoel en een ottoman. De ottoman heeft een basis gemaakt van hout en is opgevuld met materiaal dat direct na gebruik terugkeert naar zijn oude vorm. De aluminium poten uit de serie zijn beschikbaar in een verchroomde versie of een versie in poedercoating. Het meubilair kan worden gestoffeerd in diverse stofferingen, onder andere; standaard stof, leder, imitatie leder of een stof in overleg.

Alphabet Fi Large

De Fi Large collectie bestaat uit diverse meubels op het gebied van lounge seating. De serie heeft een uniek design door het weglaten van armleuningen in het ontwerp. Door deze manier van werken, ervaart u een gevoel van warmte en openheid. Zowel de sofa als de fauteuil zijn vervaardigd uit hoogstaand koudschuim en zullen voor een aanzienlijke tijd hun orginele vorm aanhouden. Fi Large kan in diverse stofferingen worden geleverd. U heeft onder andere de keuze uit standaard stoffering, maar ook leder of kunst leder.

 

 

Alphabet Fi Tall

De Alphabet Fi tall is een comfortabele fauteuil welke kan worden uitgebreid met een Ottoman. De Ottoman heeft een basis gemaakt van hout en poten van aluminium. De poten zijn beschikbaar met een afwerking van chroom of een poedercoating. Het design is geschikt voor een thuisomgeving, maar zal ook zeker niet misstaan in een wachtkamer of ontvangstruimte. De stoffering is beschikbaar in diverse uitvoeringen en mogelijkheden.

 

Alphabet Gamma

De Gamma collectie van Segis Alphabet bestaat uit een armstoel en een sofa geschikt voor 2 personen. Het design van de collectie zorgt voor een gevoel van openheid en comfort. U kunt het meubilair goed plaatsen in een thuisomgeving of in een wachtkamer/ontvangstruimte. Poten van Gamma zijn gemaakt van aluminium en beschikbaar in een verchroomde versie of een versie met poedercoating.

 

Alphabet Hi Omega

De Hi Omega is een comfortabele loungestoel die kan worden uitgebreid met een ottoman. De stoel heeft comfortabele armleuningen die u ondersteunen bij het vinden van een goede houding. De ottoman kan worden gebruikt als voetensteun, maar ook als extra zitplek. Hi Omega kan worden geleverd in diverse stofferingen. U heeft de keuze uit een standaard stof, maar ook uit leder of kunstleder.