Siesta air
Siesta air
Siesta air
Siesta air
Siesta air
Siesta air
Siesta Air

Heeft u vragen over dit product? Neem dan contact met ons op!

Siesta Air collectie 

Siesta Air

De Siesta Air is een slanke kantinestoel vervaardig uit polypropyleen versterkt met glasvezel. Tijdens de productie van deze stoel is gebruik gemaakt van die nieuwste technieken. De stoel is geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. Het design van de stoel is stapelbaar en geschikt voor ruimtes zoals kantines of hippe cafés.

Air is 44cm hoog en de totale hoogte is 82cm. Verkrijgbaar in de kleur; zwart, rood, donkergrijs, lichtgrijs, tropisch groen, oranje en wit.

Siesta Air XL

De XL is een nieuwe stoel binnen de collectie. De stoel heeft een ruime zit en is vervaardigd uit polypropyleen en glasvezel. Door de royale armleuningen is de stoel erg comfortabel en is hij geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. De stoel kan onder andere in een kantine of in een hip café worden gebruikt.

De zithoogte van de stoel is 44cm en de totale hoogte is 81cm. XL is beschikbaar in de kleur; zwart, rood, donkergrijs, lichtgrijs, tropisch groen, oranje en wit.

Siesta Air barkruk

De Siesta barkruk is gemaakt van hetzelfde materiaal als de rest uit de Air collectie. De kruk is verkrijgbaar in een afmeting van 65cm hoog of een afmeting van 75cm. De kruk heeft een comfortabele rugleuning en aan de zijkanten gaten om de kruk makkelijk te verplaatsen.

De kruk is verkrijgbaar in de kleur; zwart, rood, donkergrijs, lichtgrijs, tropisch groen, oranje en wit