Siesta Ares
Siesta Ares
siesta ares
siesta ares
siesta ares
siesta ares
siesta ares

Heeft u vragen over dit product? Neem dan contact met ons op!

Siesta Ares 

Siesta Ares kantinestoel

De Siesta Ares kantinestoel is gemaakt van polypropyleen en geproduceerd met de nieuwste productietechnieken. Deze kantinestoel heeft een elegant uiterlijk met diverse latten in het ontwerp. De stoel is geschikt voor zowel binnengebruik als buitengebruik. De stoel is stapelbaar is heeft een stevige structuur en is geschikt voor in ruimtes zoals een bedrijfskantines, kantines, een zonnig terras en hippe cafés. De stoel is in neutrale kleuren verkrijgbaar.

De zithoogte van de stoel is 45cm en de totale hoogte van de stoel is 82cm. Ares is verkrijgbaar in de kleur; zwart, bruin, donkergrijs, zilver, lichtgrijs en wit.

 

Siesta Ares tafelcollectie

De tafelcollectie bestaat uit een serie tafels waarbij extra wordt gelet op de resistentie tegen het weer. Doordat er geen metaal in het ontwerp is gebruikt, zal er ooit roest of schimmel op de tafel ontstaan. Verder zijn de tafel kras bestendig en beschermd tegen UV stralen. De kleur van de tafel zal dan ook niet vervagen. Tevens zijn de tafel ook geschikt voor binnengebruik.

Binnen de serie vindt u een vierkante tafel met een tafelblad van 80x80cm en een hoogte van 75cm en een rechthoekige tafel met een tafelblad van 140x80cm en een hoogte van 75cm. Beschikbaar in de kleur; zwart, bruin, donkergrijs, teak, lichtgrijs en wit.