Siesta Artemis
Siesta Artemis
Siesta Artemis
Siesta Artemis
Siesta Artemis
Siesta Artemis
siesta artemis

Heeft u vragen over dit product? Neem dan contact met ons op!

Siesta Artemis 

Siesta Artemis kantinestoel

De Siesta Artemis kantinestoel is een comfortabele stoel met armleuningen. De stoel is gemaakt van polypropyleen en glasvezel. Tijdens de productie van deze stoel is gebruik gemaakt van de nieuwste productietechnieken. Zowel de rugleuning als de zitting zijn voorzien van een aantal latten waardoor de stoel erg luchtig is. Het design  van de stoel is geschikt voor ruimtes zoals bedrijfskantines, cafés en zonnige terrassen. Het materiaal is krasbestendig en UV bestendig en kan daardoor ook prima buiten worden gebruikt.

De zithoogte van de stoel is 45cm en de totale hoogte van de stoel is 82 cm.

Siesta Artemis XL

De XL is een comfortabele, stapelbare loungestoel. De stoel is gemaakt van hetzelfde materiaal als de standaard Artemis. XL heeft een lagere zitting waardoor het loungegehalte omhoog wordt gehaald. Voor een ultiem loungegevoel is het nu ook mogelijk een zitkussen en een kussen voor de rug toe te voegen. Het zitkussen is 5cm dik gestoffeerd met polyester en voorzien van stiknaden en verkrijgbaar in de kleur; beige, wit en lichtgrijs. Ook het rugkussen van de stoel is 5cm dick en gestoffeerd met polyester.

De Artemis XL stoel heeft een zithoogte van 38cm en een totale hoogte van 89cm. Beschikbaar in de kleur; zwart, donkergrijs, zilver, lichtgrijs en wit.