Siesta Box
Siesta Box
Siesta Box
Siesta_box_sofa_projectmeubilair_02
Siesta_box_sofa_projectmeubilair_03
siesta box
Siesta Box

Heeft u vragen over dit product? Neem dan contact met ons op!

Siesta Box 

Siesta Box kantinestoel

De Siesta Box is een kantinestoel gemaakt van volledig recyclebaar polypropyleen. De stoel is een sterke en stabiele kantinestoel en ook nog eens stapelbaar. De zitting heeft een ruime zit en royale armleuningen voor een comfortabel gevoel. U kunt de kantinestoel zowel binnen- als buiten gebruiken. Box is krasbestendig en UV werend. Tijdens de productie is gebruik gemaakt van de nieuwe en beste productietechnieken.

De zithoogte van is 44cm en de totale hoogte van is 80cm. De stoel is verkrijgbaar in de kleur; zwart, rood, zilver, donkergrijs, tropisch groen, oranje en wit.

Siesta Box Sofa

De Sofa is een sofa die geschikt is voor zowel binnen- en buitengebruik. De sofa is gemaakt van volledig recyclebaar polypropyleen, erg sterk en stabiel. Ook de Box Sofa is stapelbaar en kras- en UV bestendig. In combinatie met de kantinestoel kunt u een mooie loungeset creëren voor binnen of buiten. Tevens is de Sofa ook geschikt als wachtkamerbank.

De zithoogte van de sofa is 43cm, de breedte is 138cm en de totale hoogte is 80cm. De sofa is verkrijgbaar in de kleur; zwart, rood, zilver, donkergrijs, tropisch groen, oranje en wit.